Nieuws

SV Valkenswaard - Bladella blijft 2 - 2

01 mei 2018
www.bladella.nl
Hoog tempo en vol in de aanval! Het werden acht spectaculaire minuten. Er zijn ‘hele’ wedstrijden die minder amusement bieden.

Vanwege een hevig onweer moest het duel op 10 april jl. acht minuten voor het einde worden gestaakt. Die acht minuten zijn op 1 mei uitgespeeld. Wat moet je als coach de spelers meegeven in acht minuten voetballen? Beide coaches kozen voor de aanval en wel in een hoog tempo. Het werden acht spectaculaire minuten.

Scheidsrechter Wagemans begon het restant met een scheidsrechtersbal op de middenstip. Onmiddellijk was de opdracht duidelijk: volop op de aanval spelen. Na een minuut ontstond al een scrimmage in het strafschopgebied van Bladella die eindigde toen de bal in de handen van doelman Nick Vermeiren kwam. Toen nam Bladella de wedstrijd in handen. Dat resulteerde direct in een enorme kans voor Bart de Jong. Hij kreeg echter de bal voor zijn verkeerde been. Zijn schot miste het doel maar net. De stormloop was echter nog niet voorbij. Bladella kreeg nog drie goede kansen om te scoren maar die werden niet verzilverd. Daardoor stond na acht minuten de beginstand van 2-2 nog op het scorebord.

Heel opmerkelijk dat er in acht minuten zoveel doelgevaar is geweest. Er zijn wedstrijden waar voor zoveel situaties negentig minuten nodig zijn.
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven