Nieuws

8 minuten opmaat voor belangrijkste week v/h jaar

01 mei 2018
www.bladella.nl
Vanavond is binnen 10 minuten bekend of op 't Uilennest 2-2 blijft. Of het seizoen geslaagd is wordt daarna komende week bepaald.

Donder en bliksem veroorzaakten op 10 april het staken van de inhaalwedstrijd van Bladella tegen de Bosuilen. Voor de derde keer kan de navigatie richting sportpark Den Dries in Valkenswaard ingesteld worden. Een file die kant op zal de blauwwitte karavaan deze keer niet veroorzaken. Het grootste dilemma van de avond zal wel zijn of de complete groene Schippers outfit voor die 480 seconden gebruik weer de wasmachine in moet.

Periode 3
In acht minuten kan heel veel gebeuren, maar ga er toch maar van uit dat met 2-2 het scorebord om tien over acht straks weer uitgezet kan worden. De derde periode in 3D geeft dan (zie onder) nog drie volledige speelrondes te gaan. Ook hierin doet kampioen Hilvaria niet mee. Reusel Sport/CoTrans heeft daarin verreweg de beste papieren. Voor het geelzwart in vorm zouden de obstakels Hapert-V’waard-DBS minder hoog moeten zijn dan die voor concurrent Unitas’59. De Eindhovenaren – met een aanmerkelijk minder goed doelsaldo - hebben Braakhuizen-BES-Hilvaria nog op het menu staan. Unitas’59, aan een sterke reeks bezig - mag nog hopen dat Reusel Sport de 2e periode pakt. Zelfs buurman Hapert mag dan zelfs met een schuin oog naar dat klassement kijken.

Periode 2
Reusel Sport kwam zondag tegen Valkenswaard knap terug na een vroege 0-2 achterstand. Die 4-3 overwinning voor onze geelzwarte vrienden betekent nu wel dat de Schippers’ mannen de komende twee wedstrijden verplicht zijn om te winnen. Die twee laatste inhaalwedstrijden tellen nog mee voor de 2e periodetitel. Kampioen Hilvaria doet ook hier niet aan mee. Reusel Sport - met een wedstrijd meer gespeeld - moest tot nu toe 6 verliespunten incasseren, tegen Bladella vier. Op doelsaldo is geelzwart niet te kloppen dus komende zondag in Hapert, en vier dagen later met Hemelvaart in Borkel moet er gewonnen worden. Van een Reusel Sport in blakende vorm mogen we er niet vanuit gaan dat ze tegen BES zondag een fout maken. De belangrijkste ‘vijfdaagse’ van het seizoen breekt aan.

8 minuten
Maar eerst nog ‘ff gauw’ vanavond de laatste acht minuten van V’waard – Bladella afhandelen. Uit de eerste 82 minuten bij de Bosuilen kon blauwwit met veel moeite een 2-2 op het scorebord geforceerd krijgen. V’waard speelde haar beste wedstrijd. Was een stuk gevaarlijker, was baas op het middenveld, Bladella was niet bij machte om de z.g. zwakke verdediging onder echte druk te zetten. Er was een magnifieke goal van Anel in de laatste speelminuut voor nodig om op 2-2 te komen. Met die stand beginnen we vanavond om 20 uur aan die resterende 480 seconden. Voor Bladella zit er niet veel anders op dan straks op Den Dries een stevige warming-up te doen en de kooi daar in ieder geval gesloten te houden. Het wedstrijdformulier geeft aan dat beide verenigingen met 11 spelers mogen starten. SV Valkenswaard mag nog 2 wisselspelers inzetten, Bladella mag nog 1 wisselspeler op de bank zetten. Aan dit restant mogen niet meespelen (gewisseld): Sander Donkers (V’waard) en Teun plus Joep van Bladella. Jasper Jansen, Rob Vlassak, Ramon van Hooff, Rutger Roza van V’waard en van ons Stijn en Robke, kregen eerder al geel te zien. Scheidsrechter Edward Wagemans uit Veldhoven is opgetrommeld om de acht minuten te hervatten met een scheidsrechtersbal op de middenstip. Tien minuten later mag het scorebord al weer uit. 
Daarna resteren er in deze competitie voor Bladella nog vijf wedstrijden. Komende week is cruciaal..!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven