Nieuws

Bladella verslikt zich in nummer laatst

09 april 2018
www.bladella.nl
Gelukkig deze week 2 kansen om deze blamage weg te poetsen. Dinsdag Valkenswaard, zondag de derbyclash met Reusel Sport.

Het had zo mooi kunnen zijn, een overwinning als verjaardagscadeau voor 19-jarige Bladella- spits Niels Krekels. Hij maakte zijn doelpunt, wel pas in de 82ste minuut, maar dat betekende een gelijke stand na een even daarvoor door Nieuw Woensel benutte penalty.

Een zwakke eerste helft
De eerste 45 minuten hadden we ook wel op papier kunnen afwerken. Deze kreet van vriend Ton was inderdaad juist. Er gebeurde in die eerste helft weinig positiefs van Bladella-zijde. Milan Hoskens begon als mascotte en schoot de bal hoog over keeper Ivan Roy van de geel-zwarte formatie uit Eindhoven. Dat was een slecht voorteken. In de eerste tien minuten kreeg Bladella enkele kansen op een voorsprong maar daarna herpakte de tegenstander zich. De ploeg van trainer Huub Vermeulen speelde zonder Max Jansen in de defensie - Rob Wouters was zijn vervanger – en zonder Pim van Erp op het middenveld. De eerste periode liet aan beide zijden tal van foute passes zien en het spel verliep in een veel te traag tempo. Daardoor kwam Bladella er niet toe de tegenstander op zijn eigen helft vast te zetten en daarmee zelf kansen te creëren. Eigenlijk kwam er pas na dik een half uur gevaar door schoten van Cas Vosters en Anel Selomovic. De beweeglijke keeper Ivan Roy – met tot nu toe 80 goals tegen - gaf geen krimp en bleef zonder moeite heerser.

De scheids was de beste
Was het afgelopen donderdag in de ene helft tegen Hilvaria moeilijk een beste speler aan te wijzen omdat het hele team prima speelde, nu was dat ook moeilijk omdat niemand eigenlijk het niveau haalde. Waarschijnlijk was de man in het zwart, de heer Van den Brink, de enige met een dikke voldoende. Hij floot gewoon goed. Geen enkele speler van Bladella haalde zijn niveau. Zoals zo vaak gold ook op deze mooie zondag en bij deze wedstrijd de ijzeren voetbalwet dat een sterkere ploeg die de kansen niet benut tegen het einde verrast gaat worden door een onverwachte tegengoal. Na een kwartier in de tweede helft verzuimde de voorhoede van Bladella, nu versterkt met Tom Maas, weer enkele malen te scoren.

De ijzeren voetbalwet
Het moet gezegd, Woensel maakte het hen niet gemakkelijk en hield zes verdedigers achter maar mogelijkheden waren er wel. Daarbij bleef het in de achterhoede opletten geblazen want met name de rechterspits van de Eindhovenaren, Kaan Unal, was een lastige wesp voor de verdedigers van Bladella. Nadat Rob Wouters met een blessure was vervangen door de jonge Niek Janssen kreeg de Nieuwe Woensel in de 81ste minuut terecht een penalty, neerhalen in het strafschopgebied, en dat was een uitgelezen kans die dus door Justin Wahap foutloos werd benut. Een minuut later was de stand gelijk door het lage afstandsschot van de jarige Niels Krekels.

Een bittere smaak
Bladella nam niet veel tijd om te juichen en met Robbert Spooren als invallende aanvaller kwamen er toch nog enkele kansen. Maar het moet gezegd zijn, echt gevaar was er niet meer en de leidsman besloot er na 10 minuten blessuretijd toch maar een einde aan te maken. Voelde het gelijke spel (1-1) tegen koploper Hilvaria deze week als een overwinning, hetzelfde gelijke spel tegen Nieuw Woensel voelde als een vette nederlaag.

Tegen Valkenwaard en Reusel Sport
Maar gelukkig komen er deze week twee mooie kansen om de wrange smaak weg te spoelen. Dinsdag gaat Bladella op bezoek bij de Bosuilen van SV Valkenswaard om een inhaalwedstrijd af te werken (aanvang 20 nuur). Zondag 15 april is het alle hens aan dek omdat dan de uitwedstrijd tegen onze voetbalvrienden uit Reusel op het programma staat. Door het gelijke spel staat Bladella op plaats drie en ondanks de nederlaag tegen Hilvaria van vandaag staan de geelzwarten op plaats nummer twee. En daar hoort blauwwit te staan. Dat vinden ze in Bladel tenminste!!! Tot de volgende week!!!
2018-04-09

Bladella Nieuw Woensel 1-1 (8 april 2018)

DSC_7542 (Kopie)
DSC_7544 (Kopie)
DSC_7554 (Kopie)
DSC_7558 (Kopie)
DSC_7566 (Kopie)
DSC_7570 (Kopie)
DSC_7573 (Kopie)
DSC_7575 (Kopie)
DSC_7587 (Kopie)
DSC_7589 (Kopie)
DSC_7592 (Kopie)
DSC_7611 (Kopie)
DSC_7635 (Kopie)
DSC_7640 (Kopie)
DSC_7651 (Kopie)
DSC_7663 (Kopie)
DSC_7667 (Kopie)
DSC_7760 (Kopie)
DSC_7673 (Kopie)
DSC_7688 (Kopie)
DSC_7693 (Kopie)
DSC_7702 (Kopie)
DSC_7706 (Kopie)
DSC_7723 (Kopie)
DSC_7740 (Kopie)
DSC_7758 (Kopie)
DSC_7759 (Kopie)
DSC_7785 (Kopie)
DSC_7787 (Kopie)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven