Nieuws

Stem op Bladella!

05 april 2018
www.bladella.nl
De Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart. Stem vandaag nog op jouw favoriete club vv Bladella! (bedankt!)

Bij de leden van de Rabobank is de afgelopen dagen per post een persoonlijke stemcode bezorgd. Met de code kun je vijf stemmen uitbrengen op jouw favoriete verenigingen/stichtingen. Helaas mag je deze keer maximaal maar één stem uitbrengen op je meest favoriete club. Dat lijkt overigens niet in het voordeel van de grotere verenigingen.

Sponsoring is een belangrijke bron van inkomsten om een vereniging als Bladella met rond 1.100 leden draaiende te houden. Het aantal stemmen van deze actie bepalen hoeveel de Rabobank Bladella dit jaar gaat sponsoren. Vorig jaar bracht deze actie voor Bladella plusminus € 2.000 op. Kleine moeite, groot resultaat. Stem dus gauw!!

Tussen 5 en 30 april kan er op www.clubkascampagne.nl gestemd worden. Via deze link kom je rechtstreeks op de ‘stempagina’ en log je in met je ontvangen stemcode. Kies je favoriete verenigingen/stichtingen en bevestig je stemmen. Wél doen, anders gaan je stemmen alsnog verloren.
Bladella dankt je alvast hartelijk voor je steun!

Alleen leden van Rabobank De Kempen kunnen stemmen
Als je klant bent, ben je nog niet automatisch lid. Ben je nog géén lid, maar wel klant van de Rabobank, dan kan je - zonder kosten - lid worden en meestemmen met deze campagne. Klik hier om direct lid te worden van de Rabobank. Doen!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven