Nieuws

Voorronde Kempische Voetbalquiz 2018

02 april 2018
www.bladella.nl
Voetballiefhebbers: donderdag super ambiance..! 19:00 uur 2e helft Bladella - Hilvaria dan voet-balquizen (+'Feest in de Tent'..?!)

Na een succesvolle eerste editie in 2017, organiseert Voetbalquiz de Kempen dit jaar de tweede editie van het Kempisch Kampioenschap Voetbalquiz. Net als vorig jaar zal er bij verschillende clubs uit de omliggende dorpen op een trainingsavond een voorronde georganiseerd worden.
Bladella is op donderdag 5 april aan de beurt.

Het vaandelteam speelt om 19.00 eerst nog het restant van 45 minuten tegen Hilvaria, kom dus gerust wat eerder naar sportpark De Smagtenbocht om Bladella naar een resultaat te schreeuwen.
Na deze wedstrijd zal rond 21.30/22.00 van start worden gegaan in de Bladelse voorronde voor deze Kempische voetbalquiz. De organisatie is in handen van de "Voetbalquiz De Kempen", dus van een professioneel hoog niveau!

De beste drie koppels van deze avond kwalificeren zich voor de grote finale van het Kempisch Kampioenschap Voetbalquiz op vrijdag 25 mei in Den Tref te Hapert. Hier zal met de deelnemers van andere verenigingen gestreden gaan worden om mooie prijzen, waaronder een waardebon voor een voetbalreis!

Denk jij dus veel van voetbal te weten of heb je gewoon zin in een gezellige avond vol met leuke en uitdagende voetbalvragen, geef je als koppel (minimaal 1 persoon moet lid van Bladella zijn) dan snel op via voetbalquizdekempen@hotmail.com en ding mee naar de finaleplaatsen.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven