'Autovrij' van Pasen tot Hemelvaart..!

14 maart 2018
www.bladella.nl
De 16,5 inhaalwedstrijden in de 2e periode hebben een datum gekregen. Met Hemelvaart valt pas beslissing in die 2e periode.

Het duurt dus nog heel lang (nog 9 weken!) voordat die periodetitel vergeven kan worden. Pas op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) wordt definitief duidelijk of Bladella die prijs heeft weten te veroveren.
Wel alles in eigen hand! Da’s wel zo prettig.

Periodetitel
Zondag wordt gestart met de laatste negen speelrondes die samen de derde periode vormen. Bladella staat er uitstekend voor in de 2e periode. (Allesverslinder Hilvaria won de 1e periode en doet dus niet meer mee voor de nog te vergeven 2e en 3e periode) Nog twee en een halve wedstrijd (Hapert, BES en 45 minuten Hilvaria) te gaan en dan zou die prijs binnen kunnen zijn. De tussenstand geeft één punt voorsprong aan op sv Valkenswaard en Reusel Sport/CoTrans plus Bladella heeft nog een wedstrijd extra te gaan. Zo je wilt een halve, die tegen Hilvaria, waarvan de tussenstand 1-1 aangeeft. De twee overgebleven concurrenten moeten ook nog eens op 29 april tegen elkaar het strijdperk in.

Hilvaria is géén PSV…

Op doelsaldo moeten we het niet aan laten komen. In Hapert (daar hebben we nog wat goed te maken!) op 6 mei en op Hemelvaartsdag winnen in Bôrkel moeten haalbare opdrachten zijn. Punt(en) pakken op donderdag 5 april - als we inhalen tegen Hilvaria - is/zijn bonuspunt(en). Hilvaria is géén PSV én de Schippers’ mannen scoren moeilijk… Dus is het niet aannemelijk dat Bladella op die donderdagavond in een halve wedstrijd met zo’n vijf goals verschil de kampioen maar eventjes gaat verslaan. Met andere woorden: op doelsaldo moeten we het niet aan laten komen.

18 en een half
Behalve de reguliere 15,5 inhaalpartijen dienen er in 3D nog drie extra wedstrijden afgewerkt te gaan worden. Dat vloeit voort uit de uitspraak van de tuchtcommissie die bepaalde dat Nieuw Woensel haar drie gewonnen partijen opnieuw moet spelen vanwege het meespelen van een speler die niet gerechtigd was. Spoordonkse Boys (2e periode), BES (1e) en DVG (1e) gaan voor die herkansing op een donderdag hun misstap van toentertijd pogen recht te zetten. Al met al heeft de KNVB de 3D klasse dus een omvangrijk inhaalprogramma voorgeschoteld. Voor Bladella betekent dat op twee donderdagen inhalen (5 april en 10 mei Hemelvaart) en dat verder elke zondag tot eind mei gespeeld moet worden. Alleen in het Koningsdag-weekend (zondag 29 april) is de blauwwitte selectie (nog) vrijaf. Mocht de wedstrijd zondag bij de Bosuilen afgelast worden – er is weer een winterse oprisping onderweg – komt er vermoedelijk nog een donderdagavondse speeldag bij. Immers ’s zondags na Koningsdag moet V’waard al de Reuselse wei in. Die Reusel Sport – Valkenswaard is van belang (2e periode) voor Bladella.

Autoloos
Eerste paasdag komt het Geldropse Braakhuizen naar de Smagtenbocht. Donderdag na Pasen wordt het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen ‘kampioen’ Hilvaria afgewerkt. Het andere uiterste - hekkensluiter Nieuw Woensel - komt een paar dagen later op bezoek. Dat dient dan als ‘generale’ voor de burenstrijd weer 7 dagen later (15 april) op d’n Hoek in Reusel. De thuiswedstrijd tegen Bôrkel staat daarna op het programma. Zondag 6 mei gaan de Schippers’ mannen op de Lemelvelden bij de andere buurman Hapert wat goed maken.
Kortom: veertig dagen, van Pasen tot Hemelvaart, is er geen gemotoriseerd vervoer nodig om het blauwwitte vaandelteam op de voet te volgen. Pas op Hemelvaartsdag is het weer de moeite waard om de auto - voor het voetballen - van stal te halen. De blauwwitte trots gaat dan inhalen in Bôrkel tegen BES.  Hoogtijd voor een feestje! !

Onderstaand het compleet 3D programma

 
www.bladella.nl

Bladella - Gestel 2 - 1

27 januari 2020
Door die drie punten en de nederlaag van concurrent Unitas'59 gaan de Schippers-mannen weer aan kop in 3D. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het wintert niet, dus wordt er weer gevoetbald. En zondag meteen: Bladella - Gestel. Dat is een echte 3D topwedstrijd! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voetbalplezier is hét kenmerk van G Voetbal, voetbal voor mensen met een beperking.  Wil jij ook mee voetballen? Meld je aan bij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella bedankt de vrijwilligers met een gezellige clubavond. Die avond van zaterdag 18 januari stond al lang gemarkeerd in de agenda. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »