Nieuws

Verdiend, maar wel 'n erg moeizame zege op DVG

18 februari 2018
www.bladella.nl
Invaller Niek Janssen was de gevierde man bij Bladella nadat hij kort voor tijd met een kopbal de 2 – 1 zege veilig stelde.

Wegens ziekte, blessures en vakantie ontbraken bij Bladella vier basisspelers, maar hun vervangers deden het naar behoren. Bladella zocht vanaf het begin de aanval en in de 12e minuut kwam Niels Krekels in kansrijke positie voor het doel van DVG maar de hoek was toch te moeilijk. Een stug verdedigend DVG kwam in de 13e minuut op voorsprong toen Tom Maas een speler van DVG onderuit haalde. Daan Voets scoorde de 0 – 1. In de 27e minuut kopte Rob Wouters de bal net langs de paal. Typerend was het feit dat de DVG doelman in de 37e minuut geel kreeg wegens tijd rekken. Even later eindigde een fraaie Bladella aanval bij Joep van de Ven. Hij mikte te hoog. Vlak voor rust ging Cas Vosters alleen op de DVG keeper af maar via de doelman en de lat ging ook deze kans teloor.

De tweede helft begon met twee ongewijzigde elftallen. Bladella bleef aanvallen en in de 53e minuut was het Niels Krekels die een vrije trap van grote afstand over alles en iedereen in het doel zag verdwijnen: 1 – 1. Even later werd Joep van de Ven in het strafschopgebied neer geduwd. De scheidsrechter floot niet en toen Joep wat misbaar maakte mocht hij met een tweede gele kaart het veld verlaten. Eenzelfde lot was Peter Versantvoort van DVG beschoren toen hij hands maakte en met twee maal geel mocht vertrekken. In de 78e minuut wisselde Bladella Bart de Jong en Luuk Vosters voor Niek Janssen en Roy Vosters. Tom Maas verhuisde naar de spits. Zoals eerder sorteerde dit ook weer meteen succes. In de 83e minuut knalde Niels Krekels tegen de keeper. De terugspringende bal werd over gekopt. Even later mocht Niels Krekels vanaf dezelfde plaats waaruit hij eerder scoorde opnieuw een vrije trap nemen. Ditmaal kon de doelman nog over de lat tikken. De aansluitende hoekschop werd uitstekend binnen gekopt door goudhaantje Niek Janssen. 2 – 1.

In de resterende tijd drong DVG nog wel aan, maar de ijzersterke Schippers verdediging gaf geen krimp, tot grote vreugde van mascotte Jasper Ploeg en de hele Bladella familie. De zeer sterk spelende Pim van Erp werd uitgeroepen tot man of the match.

Lees ook het verslag op de DVG clubsite.

Dinsdagavond speelt Bladella de bekerwedstrijd uit tegen Madese Boys en zondag ontvangt het Spoordonkse Boys.
2018-02-20

Bladella - DVG 2-1 18-02-2018

DSC_0976 (Kopie)
DSC_0987 (Kopie)
DSC_0993 (Kopie)
DSC_1011 (Kopie)
DSC_1022 (Kopie)
DSC_1036 (Kopie)
DSC_1061 (Kopie)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven