Nieuws

Zondag bekerloting én Bladella - Reusel Sport

25 januari 2018
www.bladella.nl
Wordt het Heeze of SVSSS thuis of dinsdags uit naar Kozakken Boys of WNC. Zondag in ieder geval thuis tegen de aartsrivaal!

Kippenvel
Het was spraakmakend én genieten afgelopen dinsdag! Voor rust werd de formatie van Huub Vermeulen weg getikt. We kregen amper vat op 1e klasser GRC-14 dat in een hoog tempo uitstekend voetbal liet zien. Bij rust was echter de achterstand nog maar 0-1. Toen direct na de hervatting de 0-2 viel en meteen daarop de 0-3 miraculeus wegbleef, was de hoop op een goed resultaat bijkans vervlogen. Maar GRC schakelde een paar versnellingen terug wat voor Bladella een prachtige anschlusstreffer opleverde. De Schippers’ mannen roken bloed en, zowaar, we kregen de wedstrijd meer en meer in handen. Vlak voor tijd de 2-2 wordt dan een kippenvelmoment! In die euforie de allesbeslissende penaltyreeks ingaan kon het eigenlijk niet meer verkeerd. Door twee blauwwitte misschoppen toch nog bloedstollend. Penalty 5 was voor GRC de derde misser.

club

plaats

afstand

competitie

pl

punten

saldo

Kozakken Boys 2

Werkendam

80,7

res. Hfdkl

3e

22 uit 10

35-13

WNC

Waardenburg

76,9

1C zat.

5e

19 uit 12

24-18

Madense Boys

Made

65,9

2E zon

7e

15 uit 11

16-12

Uno Animo

Loon op Zand

39,5

2E zon

10e

10 uit 10

19-27

SVSSS

Udenhout

35,8

3B zon

7e

15 uit 11

26-30

Heeze

Heeze

35,3

2F zon

9e

15 uit 10

22-22

Marvilde

Veldhoven

17,1

2F zon

3e

20 uit 11

17-11

Bladella

Bladel

0

3D zon

4e

18 uit 9

18- 6


1/8 bekerfinale
Zondag vindt in West-Brabant in Wouw de loting plaats na afloop van de 2E competitiewedstrijd Cluzona - Madese Boys. Het kokertje van Bladella zit in de oostelijke KNVB Zuid I pot met Kozakken Boys 2 (res. Hkl), 3e klasser SVSSS, vier teams uit de 2e klasse (Heeze, Marvilde, Madense Boys en Uno Animo) en met WNC als nog enige eersteklasser.
In het weekend na carnaval (17 – 18 februari) staan deze bekerwedstrijden vastgesteld. Jammer voor Bladella want dan moet er ingehaald worden tegen DVG. Dus wordt het voor de Schippers’ mannen weer een dinsdag (20 februari aanvang 20 uur) voor de bekerstrijd richting de kwartfinale. Hoewel er na Schelluinen geen tomtom meer nodig is om in het rivierengebied te komen, gaat een uitpartij naar Waardenburg of Werkendam zeker vervloekt worden. Zondag ná de kraker Bladella – Reusel Sport/CoTrans weten we meer….
Bekijk ook het artikel van Dennis Kroonen in de Trompettercup.
 

Winterderby
De ‘wereldberoemde’ fietsloterij. De meiden van Onder17 schminken vanaf kwart voor twee ‘alles’ in het blauwwit. Vuurwerk met blauw en witte rook knettert en knalt. Voorwedstrijdje(s) om in de mood te komen. Nieuwe baniervlaggen hangen weer in de masten om de Reuselse vrienden enthousiast welkom te heten als ze de punten naar de Smagtenbocht komen brengen… Dat gaat niet gebeuren, schreeuwen de geelzwarten, tuffen in hun tutenvuisten en stropen de mouwen nog eens extra op. Spanning én spektakel verzekerd. Misschien ook wel wat sensatie… Bloed aan de paal en ballen tegen het net!
Advies voor bangeriken en hartpatiënten? Blijf maar thuis.
Voetbalvolk met blauwwit (of geelzwart) bloed in hun aderen, de liefhebbers van strijd of een lekkere voetbalpot - ook feestgangers - zijn wel meer dan welkom. Zondagmiddag gaat het weer gebeuren!!
Je vrienden kom je tegen op de Smagtenbocht!! Wees welkom!!

Pers
Ook de Eindhovense voetbalsite heeft Bladella - Reusel Sport – hoe kan het anders - weer tot ‘wedstrijd v/d week’ gebombardeerd. “Huub Vermeulen en Bladella zijn nog niet klaar met elkaar” is de titel die alleszeggend is over de wederzijdse ambities. Klik hier om dat lezen.
Natuurlijk kan Pascal Snijders van het ED niet achterblijven. De historie (vanaf 1959!) van deze kempische klassieker zijn in cijfers en krantenknipsels prachtig mooi bijgewerkt. Bekijk het hier.
En om het compleet te maken, met foto’s bekijkend in de Trompettercup kom je helemaal in derbysfeer!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven