Nieuws

Onder 11-3 KAMPIOEN! Proficiat!!

18 december 2017
www.bladella.nl
Het was erg spannend…. Twee minuten voor tijd werd in Lage Mierde pas de winnende gemaakt tegen SDO’39: 1-2. Kampioen!!

Afgelopen zaterdag 16 december mochten we voor de alles beslissende wedstrijd naar Lage Mierde. Er moest gewonnen worden om op gelijke hoogte te komen met Terlo dat alle wedstrijden van dit deel van de competitie al gespeeld had.

Wij begonnen ijzersterk aan de wedstrijd met goed spel en een paar kansen wat na tien minuten resulteerde in een verdiende 0-1. Wat er daarna gebeurde is na lang napraten in de kantine nog steeds niet duidelijk: de jongens kwamen niet meer aan voetballen toe en liepen alleen maar achteruit. Ik houd het persoonlijk op ‘kampioensstress’. Het duurde dan ook niet lang voordat SDO de gelijkmaker scoorde: 1-1. Met deze stand gingen wij de rust in.
Na de broodnodige peptalk in de rust, probeerden we het goede spel van de eerste 10 minuten weer op te pikken. Helaas, dit was makkelijker gezegd dan gedaan. SDO kwam een paar keer heel dicht bij met schoten op de paal. Dankzij verschillende goede reddingen van onze keeper bleef de stand gelijk. Ook wij hadden pech in de afronding met een schot op de lat.
De tijd begon te dringen: er moest gewonnen worden. Met nog twee minuten op de klok werd onze vechtlust dan eindelijk beloond door de bevrijdende 1-2. Hierna ging SDO vol op de aanval wat uitliep op nog twee gevaarlijke hoekschoppen. Eindelijk floot de scheidrechter voor het eindsignaal waarna een enorme vreugde losbarstte bij onze spelers en coaches.

Wij stellen de helden even voor:

   Lewis de Wit
keeper die met zijn miraculeuze reddingen zeker punten voor ons gered heeft. Zijn specialiteit voor de winterstop: met een hand de bal tegen de lat tikken en dan rustig weer opvangen. (Zeker wel drie keer gelukt)
   Stef Maas
een verdediger die voor niemand aan de kant gaat. De eerste wedstrijden was het alleen maar bal afpakken en wegschieten. In de laatste wedstrijden zorgt hij ook voor goed vervolg na het veroveren van de bal.
   Raf Huijbers
verdediger en rots in de branding, elke aanvaller in de Kempen heeft schrik van hem en komen hem liever niet meer tegen.
   Bram van de Ven
middenvelder die overal te vinden op het veld. Met zijn lange rushes van achteruit en zijn goede schot of voorzet is hij verantwoordelijk voor veel van onze goals.
   Ward Bierens
een middenvelder met een neusje voor de goal. Vandaar dat hij ook onze topscoorder is.
   Krijn Damen
een middenvelder/aanvaller die vaak goed opgesteld staat om de ballen binnen te schieten.
   Raf Duis
degelijke middenvelder, onze stille kracht. Hij staat steeds beter zijn mannetje en laat zich niet meer wegzetten door de tegenstander.
   Sten op de Beek
ook middenvelder/aanvaller. Hij is de maker van enkele belangrijke wondermooie goals die ons net de winst hebben bezorgd.
   Sam Goossens
spits, supersnel met een fijne techniek, en altijd zeer doelgericht. Na een geweldige eerste wedstrijd tegen zijn oude ploeg uit Hoogeloon die wij met 5-7 wisten te winnen met vier goals van Sam kreeg hij een kleine terugval. Nu is hij weer op de goede weg terug.
   Geert Maas
trainer/leider. Hij is er elke woensdag en zaterdag om de jongens de nodige aanwijzingen te geven. (Hij geeft te kennen vrijwillig uit Netersel naar Bladel te zijn komen wonen om hier ‘ontwikkelingswerk’ te doen)
   Coen van Rooij
trainer/leider. Hij verzorgt elke maandag de training met veel plezier en ook op zaterdag probeert hij de spelers op hun plaats te zetten.
   Max van Rooij
onze stagiaire. Hij is er elke maandag en zaterdag ter ondersteuning van Geert en Coen. Dit doet hij met veel plezier en inzet.

Wij hopen aan dit kampioenschap een goed vervolg te kunnen geven na de winterstop. Ook in de beker proberen wij zo ver mogelijk te komen.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven