Nieuws

G1 opent kampioenenrij(tje)

30 november 2017
www.bladella.nl
Thom, Biebie, Malcolm, Willem, Rob, Edwin, Bart, Jeffrey, Joost, Joey, Peter, Heino, David, Stefan, Arno vieren zaterdag weer feest!

Dat zijn de mannen (+ vrouw) die zich als eerste Bladella team ‘kampioen van het najaar’ mogen noemen. Tot nu toe alles gewonnen, met een ongelooflijk doelsaldo van 55-9 in 6 wedstrijden. Na de laatste wedstrijd - zaterdag uit tegen Best Vooruit (aanvang 11:30u) - gaat dat weer stevig gevierd worden. Dat zal tegen 14 uur zijn dat The Champions van Peter, Dirk, Louis en Gerard de kantine in polonaise komen binnen hossen. Met z’n allen gaan ze ook nog op een geheime plaats eten. Bart van ‘hoofdsponsor G-team’ De Tipmast zal daar zeker bij zijn. Proficiat!

Onder19-1
Speelt volgende week haar laatste partij thuis tegen Bergeijk. Bij winst is het team van André, Frank en Kees najaarskampioen. Dit hoogste jeugdteam heeft zich al een tijdje geplaatst voor één van de zes promotiepoules. Het echte werk begint dus pas na de winterstop. Promotie naar de hoofdklasse is al een enige jaren de doelstelling. De mannen zijn goed op weg. Nu nog afmaken!!

Kanshebbers

O17-3

nog 3 partijen te spelen om te kunnen feesten. Samen met Terlo aan kop en daar moeten ze zaterdag naar toe! Die partij lijkt cruciaal. Succes!!

O15-2

moeten nog zien om voor de winter 4 duels te spelen. Zaterdag thuis tegen koploper ZIGO en volgende week naar de numero 2 Hilvaria maakt veel duidelijk

O13-2

heeft nog 2 partijen te gaan met 2 punten achterstand op Hapert 1. Een misstap van de buren is wel noodzaak en natuurlijk zelf geen fout meer maken.

O11-1

heeft na de fikse nederlaag tegen koploper Rood Wit alleen nog een theoretisch kansje als de koploper in het laatste potje thuis verliest van De Valk.

O11-3

mag voorlopig nog 2 wedstrijdjes hopen op een feestje. Zelf die winnen, maar dan moet koploper Hoogeloon wel tenminste nog een één keer gelijk spelen.


Onder9
Deze groep (de vroegere F) brengt geen kampioentjes meer voort. Sinds de invoering van de nieuwe wedstrijdvormen, dit seizoen, worden er door de KNVB geen uitslagen en dus ook geen standenlijsten meer gepubliceerd. Deze startende voetbalhelden hebben iedere week feest als ze weer vrolijk 6-tegen-6 mogen ballen (en veel goals maken) op hun (kwart) veldjes.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven