Nieuws

‘Nôàr Lôon’ zondag voor spektakel

08 november 2017
www.bladella.nl
Voor de bekerderby trekken de Schippers’ mannen zondag naar Hoogeloon. Op ‘de Roetwijer’, daar wordt spektakel beloofd.

Met een aangeklede brunch bij de Tipmast - voor de bobo’s - wordt komende zondag een mooie blauwwitte voetbaldag begonnen. Om van deze historische bekerpot een spraakmakende voetbalhappening te maken heeft vv Hoogeloon alle registers open getrokken. Bladella wil daar heel graag aan mee werken!

H’loon 5 - 8e
In al haar alwetendheid had de KNVB daar al rekening mee gehouden. Bladella 8 en Hoogeloon 5 zijn in de reserve 6e klasse 651 een klasse apart. Al om 10 uur zondagmorgen gaat op het Landropse slachtveld de topmatch ontbranden. Barry Graat, enige jaren in het Bladella tenue, schittert nu – weer veel scorend - in de Loonse kleuren. Beide teams gaan gebroederlijk - zonder enig verliespunt tot nu toe - aan kop. Zondag gaat dat veranderen...

1

Bladella 8

6

18

37-05

2

Hoogeloon 5

6

18

39-10


Goei C
Na die seniorentopper staat er nog een prestigeduel geprogrammeerd. Hoogeloon Onder15-1 doet het bijzonder goed en staat in het kielzog van koploper Nevelo trots bovenin in de 2e klasse. De thuiswedstrijden werden telkens met niet minder dan 7 goals verschil gewonnen. Ook Bladella Onder15-2 had voor de beker weinig kans: 6-1. Logisch dat deze goei Loonse lichting de krachten ook wel eens wil meten met hoofdklasser Bladella Onder15-1.
Die voorwedstrijd begint om 13:00 uur op de Roetwijer.

Hoofdgerecht
Om 14:30 start de Kempische topper met als inzet een plaats in de volgende ronde van de beker. Tijdens de wedstrijd zullen er loten te koop zijn waarmee meerdere mooie prijzen kunnen worden gewonnen. De hoofdprijs van de loterij is een prachtige FIETS! Om de derde helft direct goed in te zetten is er tijdens de rust voor een select aantal geluksvogels de mogelijkheid om deel te nemen aan ‘Kratje van ‘t latje’ waarbij - je verwacht het niet - een kratje van de lat moet worden geschoten. Hier zal gestreden worden om een overheerlijk kratje gerstenat voor in de derde helft. (Interesse? Houd de facebookpagina van VV Hoogeloon nauwlettend in de gaten!)
Na de wedstrijd zal niemand minder dan Hoogeloons’ finest Feest DJ Luuk zorgen dat niemand naar huis hoeft en zal het nog lang gezellig zal blijven in de kantine. Trouwens, om 18 uur wordt ‘pas’ bekend gemaakt wie als ‘man of the match’ de cadeaubon van TopShop mag gaan verzilveren.

Pers
Niet onlogisch natuurlijk dat de regionale pers de nodig aandacht schenkt aan dit bekertreffen. Zo staat deze week het bekerduel tussen Hoogeloon en Bladella in de spotlights bij Amateurvoetbal Eindhoven! Voor een paginavolle voorbeschouwing in de editie deze week van PC55 is de begaafde pen van Erik Schippers gebruikt. Uiteraard is van samensteller Dennis Kroonen in de Trompettercup ook weer een uitgebreid historisch overzicht van Bladella en Hoogeloon te lezen. Een aanrader! Ga er dus maar eens voor zitten…

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven