Nieuws

PSV vrouwen: Bladella 'Club van de Maand'

19 oktober 2017
www.bladella.nl
Bezoek aan PSV - Ajax (mét Bladella line-ups) plus door PSV wordt een meiden-voetbalclinic op De Smagtenbocht verzorgd.

PSV - Ajax
Onze vereniging is tot ‘Club van de Maand’ verkozen bij PSV Vrouwen. Met een aantal leden zijn we uitgenodigd voor de vrouwentopper PSV – Ajax op zondag 19 november, aftrap 14:30 uur. Voor die wedstrijd op de Herdgang worden 22 jeugdleden (meisjes, maar ook jongens (t/m 10 jaar) gezocht die mee gaan lopen in de line-up. De liefhebbers kunnen zich melden bij Mike Dickens: mikedickens@live.nl. (wie het eerst komt ….)
NOS Studio Sport zendt die avond, in de uitzending van 18:00 uur, beelden uit van die topper.

Meidenclinic
Verder wordt er op woensdag 22 november een voetbalclinic (aanvang 17 uur) verzorgd door PSV-speelsters voor alle Bladella meisjesleden van 5 t/m 16 jaar. Die mogen ook nog een vriendin meenemen. Kortom dat wordt een gezellige en sportieve happening voor voetballende (en nog niet voetballende) meisjes!

PR vrouwenvoetbal
Het ‘Club v/d Maand’ project is een initiatief van de PSV Foundation in samenwerking met PSV Vrouwen en staat onder leiding van PSV-speelster Kirsten Koopmans. Zo wordt maandelijks een regionale amateurvereniging, met meisjes- en vrouwenvoetbal hoog in het vaandel, in de schijnwerpers gezet. De Club van de Maand wordt beloond met een wedstrijdbezoek aan PSV Vrouwen en een voetbalclinic door PSV-speelsters voor alle voetballende meisjesleden en hun vriendinnetjes. Op deze manier wil PSV Vrouwen meisjes nog enthousiaster maken voor de voetbalsport.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven