Nieuws

Bladella verliest ook tweede thuiswedstrijd

09 oktober 2017
www.bladella.nl
De wedstrijd tegen buurman Hapert eindigde in een gelukkige, maar zeker niet onverdiende 0 - 1 overwinning voor de gasten.

…. en dat doet zeer.

Een aardige open wedstrijd met kansen over en weer, zorgde ervoor dat de toeschouwers zich geen minuut hoefden te vervelen.
De talrijk meegekomen Hapert-supporters zorgden voor een prima sfeer en een overvolle kantine. Op het eind van het liedje gingen zij met het beste gevoel huiswaarts.

Bij de eerste Bladella-aanvallen moest de Hapert-goalie nog wennen aan de gladde bal, die hij, tot drie keer toe, uit zijn handen zag vallen. Hij herstelde zich echter goed en bleef de rest van de wedstrijd meester in het strafschopgebied. De 13de minuut mocht Bladella niet mopperen toen Jordi Huybregts de bal rakelings over schoot en daarna Kevin Raaijmakers de bal buiten bereik van de Bladella-keeper op de paal kopte. Hapert was met zijn uitvallen gevaarlijker dan de thuisclub, die keeper Vermeiren mocht danken dat de stand nog 0 – 0 was. Bij Hapert moest Sander Raaijmakers in de 25ste minuut al worden vervangen door de latere matchwinner Bjarn van Veldhoven. De snelle Luuk Saris was op links diverse keren een gevaar voor de thuisclub. De Schippersmannen moesten lijdzaam toezien hoe de buren uit Hapert hen aanvallend dikwijls aftroefden. Op slag van rust leek de voorsprong van Hapert gestalte te krijgen, maar de bal verdween net naast het Bladella-doel. De rust brak dus aan met een brilstand, waarmee Bladella het meest tevreden was.

Direct na de hervatting, werd een schuiver van Cas Vosters gekeerd door doelman Jesper Storms. Bij Hapert werd Luuk Saris gewisseld voor Michiel Mollen en bij Bladella kwam Ibou Bot in het veld voor Joep van de Ven. Twee geweldige kansen voor de thuisclub volgen, maar de schoten smoorden in de Hapert-verdediging. Bjarn van Veldhoven kreeg nog een opgelegde kans op een treffer, maar zijn schot ging voorlangs. Later zou hij zich revancheren. Twee wissels nog: Frans Leijten kwam voor Kevin Raaijmakers en Bart de Jong voor Stijn Wouters. Enkele kansjes op een kans waren er wel voor Bladella, maar de 80ste minuut was beslissend voor de wedstrijd.
Een verre pass over de hele veld kwam op rechts bij Bjarn van Veldhoven, die zich zo vrij als een vogeltje waande. Hij controleerde netjes de bal en heel beheerst scoorde hij de 0 - 1. Op dat moment zeker niet onverdiend. Enkele minuten later kreeg Frans Leijten de kans op de 0 - 2 maar Nick Vermeiren, kreeg met een ultieme poging de bal nog net uit zijn doel. De laatste tien minuten zagen we een Bladella dat met een enorm slotoffensief nog probeerde de stand een ander uiterlijk te geven, maar door goed verdedigen van de gasten en wat opportunistische schoten kwam de thuisclub niet. Mascotte Milan Hoskens zag dat zijn favorieten de eer aan Hapert moesten geven, en niet onterecht.

klik hier voor het verslag van Hapert
2017-10-09

Bladella - VV Hapert 0-1 08-10-2017

DSC_5279 (Kopie)
DSC_5299 (Kopie)
DSC_5313 (Kopie)
DSC_5325 (Kopie)
DSC_5331 (2) (Kopie)
DSC_5334 (Kopie)
DSC_5336 (Kopie)
DSC_5346 (3) (Kopie)
DSC_5363 (Kopie)
DSC_5390 (Kopie)
DSC_5399 (2) (Kopie)
DSC_5413 (2) (Kopie)
DSC_5417 (Kopie)
DSC_5418 (Kopie)
DSC_5422 (Kopie)
DSC_5435 (Kopie)
DSC_5449 (Kopie)
DSC_5466 (Kopie)
DSC_5481 (Kopie)
DSC_5383 (Kopie)

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven