Nieuws

Alleen winst bij Viola betekent doorbekeren

18 september 2017
www.bladella.nl
In Alphen valt dinsdagavond de beslissing in poule 82 (groep 2). Bladella speelt daar, aanvang 20 uur.

Vanwege de Schippersdag werd de laatste wedstrijd in de poulefase van de beker verplaatst naar dinsdag 19 september. Ook de plaats van handeling is gewijzigd: Bladella - Viola wordt gespeeld op sportpark Alpheim, Speelveld 3 in Alphen.
Het autoritje via Hooge Mierde – Poppel (2x de landsgrens passeren) naar Alphen kost een halfuurtje en telt pm. 27 kilometers.

Viola eindigde vorig seizoen in 4D, achter het meer bekende Spoordonkse Boys en Were Di, op een mooie 3e plaats: 44 uit 24 met een doelsaldo van 47-30. Dat leverde de derde periodetitel op, maar die werd niet verzilverd. De historie vertelt dat het blauwwitte vaandelteam nooit eerder tegen de plaatselijk trots uit Alphen gespeeld heeft. Dinsdagavond wordt dat dus de eerste keer.

Trainer Frans Tekath is begonnen aan zijn vierde seizoen bij de Alphense roodhemden. Tussendoor deed hij wel een 3 jarig tussenstapje bij Audacia). Zijn formatie deed ook in deze bekerpoule van zich spreken. Gudok, waar Bladella met 3-1 verloor, werd met 3-2 terug naar Tilburg gestuurd en in Terheijden was Viola ook te sterk: 0-3.

Om verder te komen in het bekertoernooi is winst voor de Schippers’ mannen een vereiste. Beide teams hebben nu een doelsaldo van +4, maar Viola stak al 6 punten in de zak, Bladella kan bij winst in deze laatste pot alleen door te winnen op zes punten komen.
Supporters zijn van harte welkom in Alphen!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven