Nieuws

Helma van Moll: clubvrouw van het jaar

11 september 2017
www.bladella.nl
Zonder vrijwilligers kan Bladella niet bestaan. Daarom is er een prijs om de clubman of clubvrouw van het jaar in het zonnetje te zetten.

De voorzitter spreekt:

 

“In 2013 is die prijs omgedoopt tot de 'Peer Hooijen Trofee'. John Daniëls heeft als vorige clubheld zijn grote beeld ingeleverd en daarvoor in de plaats een klein definitief exemplaar gekregen. De winnaar van dit jaar is geen man, maar een vrouw. Het internationale succes van het vrouwenvoetbal heeft hopelijk zijn doorwerking op het damesvoetbal bij Bladella en hopelijk ook het aandeel van de dames in het vrijwilligersbestand. Helma van Moll, de winnares van dit jaar laat zien dat vrouwen op een meer dan uitstekende wijze hun rol kunnen spelen.”

 

Dames en Bladella

“Helma, op de eerste plaats is het fijn dat je er vanavond bij kunt zijn. Vlak voor de zomer is jullie leven van de ene op de andere dag behoorlijk op zijn kop gezet. Jullie dochter Carmen werd zonder enige vooraankondiging geconfronteerd met heftige epilepsieaanvallen. Daardoor hebben jullie de afgelopen maanden meer in het ziekenhuis in Maastricht hebben gezeten dan thuis. Carmen komt binnenkort dichter bij huis voor verdere behandeling en hopelijk een spoedig herstel. Sterkte daarmee.”

 

Een stille kracht

“Helma, jij bent die liever op de achtergrond het mensen zo goed mogelijk naar de zin wilt maken. Maar dit is een podium om ook een stille kracht als jij een keer nadrukkelijk in het zonnetje te zetten. Jij bent vanaf 1 augustus 2009 lid van Bladella en hebt in die tijd bepaald niet stil gezeten. Jij bent sindsdien de stuwende kracht achter de activiteitencommissie van onze vereniging. De afgelopen twee jaar ben je ook nadrukkelijk aan de slag als vrijwilligerscoördinator. Jouw gesprekken met ouders van nieuwe leden geven naar twee kanten informatie, maken duidelijk wat wij als club verwachten en welke normen en waarden wij willen hanteren.”

 

Een spin in het web

“Helma, jij bent altijd één van de pijlers geweest van het voormalige jeugdleidersfeest en voor de eerste bedankdag voor vrijwilligers was je aan de slag. De jaarlijkse actie voor goedwerkende fietsverlichting bij de jeugd staat ook in jouw agenda. Je maakt deel uit van het jeugdbestuur en je organiseert mede de strijd om de penaltybokaal. Uiteraard ben je van de partij bij het Sinterklaasfeest en ook bij de Nieuwjaarsloterij ben jij een spin in het web. Jij bent één van die vrijwilligers die ondanks een drukke baan eigenlijk altijd wel tijd vinden als er incidenteel iets moet gebeuren.”

 

De Vlam

“Helma, de 'Peer Hooijen Trofee' in de vorm van dit kunstwerk van ‘De Vlam’ symboliseert alles wat wij bij een vrijwilliger kunnen bedenken. Een vlam die moet blijven branden wil onze vereniging al haar ambities realiseren. Een vlam die nodig is om het vuurtje aan te stoken, op te porren en brandend te houden. Dat deze trofee dit jaar toekomt aan jou, Helma van Moll, is dik verdiend. Hartelijk gefeliciteerd.”


 
www.bladella.nl
De wedstrijd tegen Hilvaria was niet geweldig. Maar dat zal Gianni een zorg zijn. Na een relatief lang opwarmertje aan de zijlijn mocht… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Al tijden verschijnen op Instagram regelmatig mooie affiches voor de wedstrijden van Bladella 1. Maar wie is toch dat geheimzinnige… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het gemis van vier vaste basisspelers heeft Bladella de das omgedaan. De ontwrichte verdediging kon niet de basis leggen voor een… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella staat op vijf. Zondag komt nr. 6 Geldrop op bezoek, volgende week doet de nr. 8 Heeze de Smagtenbocht aan. Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven