Bladella heeft geen kind aan Terheijden

11 september 2017
www.bladella.nl
4e klasser Terheijden moet lijd-zaam toezien hoe Bladella met 7-1 de vloer met hen aanveegt. Het klasseverschil is wel heel groot.

Voor hetzelfde geld had de uitslag nog veel groter kunnen zijn. De thuisclub geloofde het wel en hield het bij een verdienstelijke oefenpot. Zonder Geert van Overbeek, Pim van Erp, Tom Maas, Ibou Bot, Anel Selimovic en Rob Wouters en het uitvallen van Bart de Jong bewijzen hun plaatsvervangers wat ze waard zijn.

Het is al prijs in de 7de minuut als Teun Grimbergen een splijtende pass verstuurt waarna de bal, zwanger van effect, bij Rob van den Boom terechtkomt, die hem vervolgens met veel gevoel in de lange hoek laat verdwijnen. Amper tien minuten later krijgt aanvoerder Cas Vosters de bal op maat aangeleverd door Bart de Jong, wat betekent dat de 2 - 0 op het bord verschijnt. zou niet zijn laatste goal zijn.
Terheijden kan geen druk leggen op de Bladella-verdediging, die in deze fase te laconiek te werk gaat. Teveel onnodige terugspeelballen dragen niet bij tot het enthousiasme van de toeschouwer. In de 30ste minuut mag Mark Hendriks de alweer keurig en correct leidende scheids (Mario van Dinther) wel dankbaar zijn dat hij geen penalty en/of gele kaart incasseert, als-ie zijn tegenstander te hardhandig tegen de grasmat duwt.
In de 38ste minuut krijgt Terheijden een vrije trap op randje 16, die wel heel erg netjes door van Hooijdonk, in de kruising wordt geschoten 2 – 1. Dit is dan ook wel een van de weinige hoogtepunten van de tegenstander. We sluiten de eerste helft af met wat gemakzuchtig geschuifel van Bladellazijde.

In de pauze is er voor de trainer tijd om erop te wijzen op welke manieren de voorsprong kan worden uitgebreid. En zo blijkt, kort daarna, de boys hebben geluisterd. Minuut 50: Stijn Wouters zorgt voor 3 – 1. Minuut 52: Cas Vosters met een pingel 4 – 1. Minuut 63: Cas Vosters kopt de 5 – 1 binnen. Tijd om wat gas terug te nemen. Een zielige eigen goal brengt de stand op 6 – 1. Vervolgens krijgen we de episode Rob van den Boom. Onze prima verdediger die plotseling in de spits is terechtgekomen ervaart tot drie keer toe hoe moeilijk het is om een ( redelijk ) vrije bal in het netje te krijgen. Maar ja, bij zo’n stand is dat ook minder belangrijk. Als de tijd bijna is verstreken, is het Stijn Wouters die met zijn tweede goal de eindstand op 7 – 1 brengt.
In de competitie, die over twee weken start met een thuiswedstrijd tegen Dommelen, zullen we zulke goedwillende zwakke tegenstanders waarschijnlijk niet tegenkomen. Dan zal er meer fanatisme en werkkracht nodig zijn. Zullen we maar hopen dat het daaraan niet zal ontbreken.

 
www.bladella.nl

Bladella - Gestel 2 - 1

27 januari 2020
Door die drie punten en de nederlaag van concurrent Unitas'59 gaan de Schippers-mannen weer aan kop in 3D. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het wintert niet, dus wordt er weer gevoetbald. En zondag meteen: Bladella - Gestel. Dat is een echte 3D topwedstrijd! Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voetbalplezier is hét kenmerk van G Voetbal, voetbal voor mensen met een beperking.  Wil jij ook mee voetballen? Meld je aan bij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bladella bedankt de vrijwilligers met een gezellige clubavond. Die avond van zaterdag 18 januari stond al lang gemarkeerd in de agenda. Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »