Nieuws

tsv Gudok - Bladella 3 - 1

04 september 2017
www.bladella.nl
Het bekerprogramma bracht Bladella naar de Reeshof in Tilburg Daar speelt het bijna even oude GUDOK zijn thuiswedstrijden.

Zonder de geschorste Teun Grimbergen en Anel Selimovic en de geblesseerde Geert van Overbeek, kregen de andere selectiespelers alle kans zich te bewijzen.

Gudok, op een haar na promotie naar de derde klasse gemist, begon fel aan de wedstrijd maar Bladella nam al snel het initiatief over. Vooral voor opkomende spelers langs de zijlijnen was er alle ruimte.
Pas na ruim een half uur voetbal was er het eerste doelgevaar. Een steekpass van Joep van de Ven bereikte Bart de Jong. Zijn schot stuitte af op de uitlopende doelman. Beide ploegen hadden veel moeite om hun voorwaartsen in het spel te betrekken. Bladella was wat beweeglijker en had meer balbezit. De Schippersmannen waren nog een keer in de eerste helft gevaarlijk vanuit een hoekschop. GUDOK kon in de eerste helft helemaal niet gevaarlijk worden voor het doel van Nick Vermeiren.

De wedstrijd werd een vijftal minuten in de tweede helft opengebroken. Na goed werk van Cas Vosters kwam spits Niels Krekels in schietpositie. Met een hard schot dat in de bovenhoek van het doel verdween, tekende hij voor de 0 – 1 voorsprong voor Bladels glorie. Vijf minuten later kwamen de eerste wissels. Rob van de Boom kwam voor Max Jansen en Remo Louwers verving Ibou Bot. Rob ging op het middenveld spelen en Stijn Wouters schoof naar de laatste lijn. Voordat goed en wel de nieuwe posities waren ingenomen, was de stand gelijk. Een doorgevoerde een-twee dwars door het midden van de defensie werd bekwaam afgerond. Ook GUDOK wisselde en het spelbeeld veranderde compleet. De gastheren hadden het meeste balbezit en wonnen de meeste duels. Bladella kreeg wel kansen. Een kopbal van Remo Louwers verdween over het doel en een slim genomen vrije trap belandde op de lat. Meer effectief was GUDOK. Door slordigheden in de verdediging kon men gemakkelijk de 2-1 scoren. Bij Bladella ging Tom Maas mee in de spits lopen en speelde men alles of niets. Het werd niets. In blessuretijd werd het nog 3-1 maar dat was meer voor de statistieken.

Bladella trad aan met de volgende spelers: Nick Vermeiren, Jeroen Veron, Max Jansen ( na 55 minuten: Rob van de Boom), Tom Maas, Luuk Vosters (na 80 minuten: Bob Michiels), Joep van de Ven, Stijn Wouters, Cas Vosters, Ibou Bot ( na 55 minuten: Remo Louwers), Niels Krekels en Bart de Jong.    

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven