Nieuws

Seizoen van start

01 september 2017
www.bladella.nl
Met een aantal veranderingen is de bal weer aan het rollen gebracht. Het nieuwe seizoen is hortend en stotend begonnen!

Om vandalisme op de Smagtenbocht te beteugelen worden door de gemeente Bladel nieuwe poorten geplaatst. Daarbovenop heeft Bladella ook nog bewakingscamera’s laten instaleren.

Onwennige opstart
Van de week werd - onder opvallend grote belangstelling - het nieuwe mobiel Digitaal Wedstrijd Formulier (mDWF) nog even gepresenteerd. De extra (verplaatsbare) doeltjes, benodigd voor de nieuwe wedstrijdvormen bij Onder9, waren er nog niet. Dus moest nog effen gauw de trainingsvelden beroofd worden van zo’n goaltjes. Nieuwe afmetingen voor die veldjes (kleiner dan een kwart veld) bracht ook nieuwe en extra voorbereidingen met zich mee. Heel veel vragen ook omdat niet iedereen zich goed op de veranderingen heeft voorbereid. Met horten en stoten improviserend, en vooral voor de beginners nog erg onwennig (en ook nog een half uurtje eerder), is het seizoen gestart.
Veel voetbalplezier!!

Beker
Iedereen staan te trappelen om ‘eindelijk’ weer te kunnen voetballen. En dat kan, want alle teams van Bladella, van groot tot klein, zijn ingeschreven voor de beker. Vanaf dit weekend is heel Bladella drie weekenden aan het bekeren. Zaterdag 23 september start de competitie voor de jeugd (en zaterdagteams), daags daarop voor de senioren. Het blauwwit vaandelteam begint op die 24e dan meteen thuis tegen titelkandidaat Dommelen.

Schippers’ mannen
De formatie van Huub Vermeulen start zondagmiddag in Tilburg bij Gudok. Deze eerste bekerwedstrijd begint op de reguliere tijd - om half drie - op sportpark Spaubeekstraat in de Reeshof; afslag Gilze dus.
Volgende zondag, 10 september, gaan de Schippers’ mannen de Smagtenbocht wei in tegen Terheijden. De laatste bekerpartij in deze drieluik wordt doordeweeks afgewerkt in Alphen tegen Viola. Deze wedstrijd is verschoven naar dinsdag 19 september (aanvang 20 uur) vanwege het ‘MS Schippers’ spektakel, van onze hoofdsponsor, wat op zaterdag 16 september bij Bladella losbarst.

Bladella Aan Zee
Een sterke selectie van MS Schippers trekt dan het prachtig groene tenue aan om om 14:30 uur de strijd aan te gaan met Bladella’s vaandelteam. Maak je borst maar nat, want na de wedstrijd barst een ongekend groots spektakel los! Met acts als Puinhoop Kollektiv, Aap Uit De Mouw, Zerox, Schorre Chef, Dave Bullens, Ardistic en Benno van Vught belooft het een dag te worden om nooit te vergeten. Bladella Aan Zee is nu al spraakmakend!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven