Nieuws

Het nieuwe trainingsschema (update)

16 augustus 2017
www.bladella.nl
Na wat puzzelwerk is het schema van de wekelijkse trainingen van de ontwerptafel gerold. Zie onder de veldindelingen met de tijden.

 

Verschuivingen

Om organisatorische reden gaan de teams van Onder 9 en Onder 8 (de nieuwe categorie) voortaan op de maandag- en woensdagavond trainen. Voorheen was dat op de dinsdag en donderdag. Nu de ‘F en E-tjes’ op hetzelfde tijdsstip aan de gang zijn, houdt dat wel in dat het op die avonden erg druk - dus ook in de kleedruimtes - zal zijn.


Donderdags
Voor die avond is - wat betreft de twee kunstgrasvelden - opnieuw gekozen voor drie i.p.v. twee blokken. De teams van Onder 12 (nieuw) en Onder 13 -1 en -2 plus het nieuwe MO13 (meisjes 7-tal) gaan om 18 uur starten (beter nog om 17:45 uur). Om 19 uur moeten daarna O17-1 en -2 en om 19:15 uur dienen VR1 en de seniorengroep van 4e/7e te kunnen beginnen. Daarna, vanaf 20:30 uur, komen op veld 1 (5e - 6e - Za2) en op veld 2 de overige senioren nog in actie. Een aantal aanvangstijden wijkt dus ook af van die van de dinsdagavond. Om, met overlappende tijden, het gesmeerd te laten verlopen zijn goede, praktische afspraken onderling nodig. 

Start trainingen

Hoofdcoach Huub Vermeulen is met zijn A - selectie en samen met O19-1 afgelopen zondag al begonnen. 
Ook de andere jeugdselectieteams hebben hun eerste training al weer ondergaan.
  • Vanaf maandag 21 augustus gaan de overige jeugd- en seniorenteams weer aan de gang. Onderstaand trainingsschema en kleedlokalenindeling gaat dus vanaf a.s. maandag in.

 

Teambenodigdheden

Met ‘bloed, zweet & tranen’ zijn de materialen bij de jeugd weer op orde gebracht. (Laten we dat a.u.b. zo houden..!) Maandagavond 21 augustus tussen 18:30 en 20:00 uur kan elk teamkader de tas met shirts, (nieuwe!) intrapballen, hesjes, waterzak e.d. af komen halen.

 

We kunnen weer aan de gang! Veel (voetbal)plezier!!


 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven