Nieuws

De voorbereiding is begonnen

09 augustus 2017
www.bladella.nl
Op donderdag 10 augustus, de honderd-en-zevende 'Dies Natalis' van Bladella, is de A selectie weer begonnen met trainen.

Daarmee werd het startsein gegeven aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het is al weer de derde keer dat Huub Vermeulen als hoofdcoach van Bladella de selectiegroep daarvoor aan het werk ging zetten.

In het begeleidingsteam is weinig veranderd. Alleen Huub’s assistent Joris Tuns is naar Hulsel. Hij gaat daar als trainer voor het eerst op eigen benen te staan. Roland Roefs, vorig seizoen nog stagiair (TCII cursus), neemt die functie over. Frank Schinkel blijft assisteren en fungeren als coach van het 2e. De keepers hebben met Frank van der Heijden weer dezelfde trainer voor die specifieke discipline. Voor optimale randvoorwaarden dragen fysiotherapeut Rob van Brakel en leider John Daniëls hun belangrijk steentje bij. Nieuw in het team is Harrie Coolen, die als vaste assistent scheidsrechter bij de reserves gaat functioneren. Rondom dat 2e gaat ook de lang geblesseerde Ron Coolbergen hand- & spandiensten verrichten.

Oefenen
Na vijf trainingen gaat de bal weer voor het echt rollen. Dan is het zaterdag 19 augustus en nemen de Schippers’ mannen deel aan het jubileumtoernooi bij kleine broer Netersel (70 jaar bestaan). De strijd op de Groesbocht om de gemeentebeker begint om 14 uur.
’s Zaterdags met Blaal kermis, 26 augustus, komt Acht 1 en 2 naar de Smagtenbocht om tegen onze selectie te oefenen (18:00 uur). Dinsdag 12 september speelt ‘t urste in Best tegen 2e klasser Wilhelmina Boys. Het twidde speelt dan thuis tegen het 2e van de Boys.

Beker
Het serieuze werk begint voor Bladella 1 op zondag 3 september met de eerste bekerwedstrijd in Tilburg tegen 4e klasser Gudok. In de twee weken daarna bekeren de Schippersmannen tegen Terheijden (thuis) en Viola.
Let op: de wedstrijd tegen Viola wordt gespeeld op dinsdag 19 september in Alphen. Deze wedstrijd is omgedraaid i.v.m. het Schippers spektakel op 16 september. 
Het team van Frank Schinkel speelt voor de beker tegen respectievelijk Bergeijk 2 (thuis) en uit naar Reusel Sport 2 en EFC 2.

Bladella aan Zee
De klapper in de voorbereiding is natuurlijk de strijd om de ‘Passion for Farming’ cup tegen de selectie van MS Schippers. Zaterdag 16 september ontploft op de Smagtenbocht weer een spraakmakende happening. Dan wordt met groots opgezette activiteiten (denk maar aan vorig jaar) bij ‘Bladella aan Zee’ het seizoen 2017/2018 in-geknald! Dat mag je niet missen!!

 


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven