Nieuws

Column: 'Waanzin, waanzinnig, waanzinnigst'

04 augustus 2017
www.bladella.nl
Met z’n allen (bijna dan toch…) staan we in de rij voor een Nike PSG-shirt ‘10 Neymar Jr’. Zonder te knipperen trekken we daar € 100 voor uit de muur.

Met 222 miljoen is na een week hypen het contract verscheurd. Senior krijgt nog ff 26 miljoen omdat zoontje lief zijn geldwagons van Nou Camp richting Parc des Princes niet op 31 juli maar pas op 3 augustus laat vertrekken. Nike wordt nog onmetelijker. En Neymar krijgt z’n geld nu helemaal niet meer geteld, al zou ie iedere dag ff in het Thaise Bang Phra half Parijs laten tatoeëren. 795 miljoen van dezelfde soort wezens hebben geen bord om genoeg van te eten. We zijn met z’n allen het noorden kwijt. Onze wereld is één groot krankzinnigengesticht. Waanzin.

 

Een ‘waan’ is een fantasie die beschouwt wordt als werkelijkheid.
‘Zin’ is verstand, wil, lust, animo, goesting, begeerte. Hebben we allemaal wel eens last van...

 

Zeker het Uilenest in V’waard, waar ‘ons Daan' (Women of the Match) wat groter groeide, ging waanzinnig te keer toen zij eindstation was bij het tweede oranje doelpunt. Eerder had ‘ons Jackie' (Women of all Matches) - na weer een waanzinnig mooie actie - met een hemelse balberoering spits Vivianne de laatste stoot laten geven. De Grolsch Veste ontplofte, 3.300.000 TV kijkers juichten hartstochtelijk mee en ook bij Mieke Pap in Poppel werden de pinten weer tot overlopens toe gevuld. Het schuine oog bevestigde ondertussen dat Philip maar beter z’n koffer kan gaan zoeken en dat ene Locadia naar de waan en zin op zoek moet.

 

Het waanzinnigste komt zondag. Jackie en Daan gaan dan janken en wij ook…!

puh

 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven