Nieuws

Huub Vermeulen: 'Voor mij mag het beginnen!'

02 augustus 2017
www.bladella.nl
AmateurVoetbalEindhoven laat trainers in de regio aan het woord. Wat zijn hun verwachtingen van het nieuwe seizoen.

“Huub Vermeulen heeft er twee seizoenen opzitten bij Bladella. De trainer uit Valkenswaard kende in zijn eerste jaar een moeizaam seizoen bij Bladella in de 3e klasse D.

 

Maar het afgelopen seizoen wist Vermeulen de juiste snaar te raken bij zijn spelersgroep en bivakkeerde Bladella het gehele seizoen in de bovenste regionen. Wilhelmina Boys bleek een maatje te groot en werd glansrijk kampioen, Bladella veroverde de tweede periodetitel en eindigde uiteindelijk op de vierde plaats in de competitie. De nacompetitie leverde de ploeg van Vermeulen 'helaas' niets op, waardoor Bladella komend seizoen wederom in de derde klasse speelt.

 

Met BES, DBS, DVG, Hapert, Hilvaria, Nieuw Woensel, Spoordonkse Boys, en Unitas'59 kent de 3e klasse D maar liefst acht nieuwkomers. Bladella kent weinig mutaties in haar spelersgroep, maar zag wel de ervaren kracht Ruud Leermakers stoppen als selectiespeler.

 

We stellen Huub Vermeulen een aantal vragen over wat zijn verwachtingen zijn voor het komend seizoen.

 

Ben je tevreden met de indeling?

Ja ik ben zeker tevreden, er zitten weer een paar mooie derby's bij en dat blijven geweldige wedstrijden. DVG is voor mij de verassing want daar had ik Nijnsel verwacht maar dat maakt het ook wel weer leuk.

 

Wie zie je als favoriet voor de titel in de 3e klasse D?

Er zijn veel nieuwe ploegen in de 3e klasse D, dus dat is moeilijk in te schatten. Maar als ik naar de resultaten van Unitas'59 kijk in het afgelopen seizoen dan moet dat wel een elftal zijn om rekening mee te houden, verder denk ik dat het een spannende competitie wordt met veel ploegen die aan elkaar gewaagd zijn.

 

Wat is de doelstelling en hoe zie je de kansen voor het komend seizoen in voor Bladella?

De doelstelling is een periode pakken en zo lang mogelijk mee doen om de bovenste plaatsen samen met het verder ontwikkelen van de speelwijze en inpassen van jeugdspelers. We gaan in de voorbereiding even kijken hoe we het gemis van het centrale duo gaan oplossen en vervangen, want buiten Leermakers is ook van Overbeek voorlopig eruit met zijn gescheurde kruisband, opgelopen in de laatste wedstrijd van de nacompetitie tegen Erp. Maar we gaan er alles aan doen om weer een seizoen te draaien zoals afgelopen jaar en daar heb ik alle vertrouwen in, voor mij mag het beginnen.”


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven