Nieuws

Met Dommelen begint 24 september de competitie

22 juli 2017
www.bladella.nl
Tegen die kampioenskandidaat starten de Schippers’ mannen dan thuis. Hapert komt 8 oktober op bezoek. Reusel pas in 2018.

Pittige opening
De nieuwe indeling heeft voor Bladella meteen een pittige tegenstander in petto: Dommelen. Dat is toevallig ook nog dezelfde tegenstander waar vorige competitie thuis tegen geëindigd is. In een boeiend en uiterst spannend duel won Bladella toen uiteindelijk met 3 – 2. Ruud zette zijn afscheid luister bij door ver in blessuretijd de winnende te scoren. Op 30 september staat in Eindhoven degradant Nieuw Woensel op het programma. Buurman Hapert komt op 8 oktober op de bezoek. Dat is de eerste derby van het seizoen.

Derby’s
We moeten tot januari wachten voordat de degens met aartsrivaal Reusel Sport gekruist kunnen worden. Dat is op 28 januari, de eerste wedstrijd na de winterstop. De Smagtenbocht heeft dan de twijfelachtige eer om, in samenwerking met de weergoden, het strijdtoneel op orde te hebben. Die datum zorgde in het blauwwitte kamp in ieder geval niet voor applaus. Een pluspuntje is dat dan enkel de vaandelteams de winterslaap uit moeten hebben.
Hapert uit is op 4 maart en de andere burenoorlog op Den Hoek wordt op 15 april (twee weken na Pasen) beslecht. Ongetwijfeld kan die dag PSV - Ajax (16:45 uur) op een groot scherm gevolgd gaan worden.

Afsluiting
Alle seniorenteams gaan de laatste speeldag pas op zondag 26 mei ‘vieren’. De Schippers’ mannen spelen dan hun laatste partij uit in Liempde bij nieuwkomer DVG.
Bladella wacht een interessant seizoen met veel vraagtekens. Nw. Woensel is de enigste ploeg die in het in de 2e klasse vorig jaargang niet bol kon werken. Daar tegenover gaan liefst zes gepromoveerde ploegen uit de 4e klasse hun opwachting maken in 3D. Met Hilvaria terug uit 3B levert dat totaal 8 nieuwe gezichten op.

Klik hier om het volledig seizoenprogramma van Bladella 1 en Bladella 2 te downloaden.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven