Nieuws

Welkom aan nieuwe O13-1 trainer Iggy Lie

20 juli 2017
www.bladella.nl
Bladella heeft het streven om de jeugd naar een hoger niveau te tillen, dit om richting 2e klasse te kunnen met het vaandelteam.

Met de kersverse nieuwe O13-1 trainer Iggy Lie - een echt voetbaldier uit Middelbeers en in het bezit van TIII - zijn alle Bladella jeugdselecties nu voorzien van gekwalificeerde trainers. Iggy Lee (22) trainde voorheen bij Beerse Boys maar wil nu graag de uitdaging aangaan bij het jeugdproject van Bladella. Naast de UEFA C opleiding haalde Iggy Lie ook het scheidsrechterdiploma, al ligt zijn toekomst- voorkeur zeer duidelijk in het trainersvak. In het dagelijks leven is Iggy accountmanager bij de Besparingsconsulent. Daarnaast fungeert hij soms als tourmanager van de band Galactixx. Zijn hobby’s zijn uiteraard voetbal en nog meer voetbal, ook houdt ie van een bioscoopbezoek. Iggy Lie komt als trainer-coach bij de O13-selectie, waar hij naast de individuele ontwikkeling van spelers ook zorg gaat dragen voor de ontwikkeling speelwijze conform de Bladella-visie.
Bladella wenst Iggy Lie en de O13 zeer veel succes!

 

De weg omhoog

Alle 1e jeugdelftallen hebben nu een gekwalificeerde trainer en twee van onze eigen jeugdtrainers (Niels Krekels en Jesper Soetens) volgen komend seizoen bij de KNVB de TCIII opleiding. Het streven is om een meer structurele gedegen jeugdopleiding te creëren vanaf de O8 t/m de O19. In de onderbouw is het toverwoord heel veel 'Techniek'. Vanaf de O13 wordt ook gewerkt aan een vaste speelwijze: attractief verzorgd voetbal in een 1-4-3-3 formatie. De manier van aanvallen, verdedigen en omschakelen moet herkenbaar worden. Spelers die doorschuiven of meedoen bij een ander selectieteam kennen zo beter specifieke taken per positie. Met het enorme voetbaltalent dat er in onze jeugd absoluut aanwezig is, moet Bladella binnen een paar jaar minimaal 2e klasse kunnen spelen.


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven