Nieuws

Voor de beker tegen drie vierdeklassers

12 juli 2017
www.bladella.nl
Het lot plaatste Bladella in een poule met Terheijden, Gudok en Viola: bekertegenstanders in de eerste drie weken van september.

Net nie….
Slechts één doelpuntje tegen Nuenen scheelde het maar of de Schippers' mannen hadden zich geplaats voor de ‘grote’ KNVB beker. Gemakshalve gaan we er dan ook maar vanuit dat in de straffenschoppenserie onze doelwachter Nick Vermeiren zou zijn blijven uitblinken.... Dat was op 2e paasdag in de kwartfinale van de districtsbeker. Pas in extremis – in de allerlaatste minuut - wist hoofdklasser Nuenen toen de 1-0 te scoren (in de halve finale was 2e klasser BVV weer sterker dan Nuenen).
Bladella liep daarmee de kwalificatieronde (met totaal 71 uitverkoren amateurclubs) in het nieuwe voetbaljaargang mis. Capelle (uit) of Staphorst (thuis) waren bij plaatsing op 19 augustus dan de tegenstander geweest. Gevolgd eventueel in de 2e kwalificatieronde – met Blaal kermis - met UNA (uit) of thuis tegen de Hilversumse 3e klasser Altius …

2x thuis en 1x uit
Bladella doet ook dit seizoen dus weer gewoon mee in de districtsbeker Zuid I. In de eerste drie weekenden van september staan daarvoor de poulewedstrijden gepland. De indeling van die loting heeft de KNVB nu bekend gemaakt. Op voorhand zitten daar helaas geen spraakmakende bekerpotjes bij. Drie onbekende ploegen kwamen als tegenstander uit de kokertjes: Terheijden (tussen Breda en Moerdijk – bijna 70 km ver), het Tilburgse Gudok en Viola uit Alphen.

3 september

Terheijden - Viola

Gudok - Bladella

10 september

Bladella - Terheijden

Viola - Gudok

17 september

Terheijden - Gudok

Bladella - Viola


Klik hier voor de complete poule-indeling van de districtsbeker Zuid I.

Gemeentebeker
Ook vandaag werd de loting bekend voor de gemeentebeker. Dit toernooi – met ook een korfbaltoernooi - organiseert vv Netersel op zaterdag 19 augustus ter gelegenheid van haar 70 jarig bestaan.
   14:00  Bladella - Tuldania (i.p.v. Casteren dat helaas heeft afgezegd)
   15:00  Netersel - Bladella
   16:30  Hapert - Bladella
   18:00  Bladella - Hoogeloon
             duur wedstrijd: 1x 25 min.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven