Nieuws

Gemeente huldigt 208 jeugdkampioenen

05 juli 2017
www.bladella.nl
Op vrijdag 7 juli vindt de jaarlijkse kampioenenhuldiging plaats. Op de Markt worden liefst 208 jeugd-kampioenen in het zonnetje gezet.

Om 18.00 uur trekken de kampioenen vanaf het Burgemeester van Houdtplein via de Sniederslaan in optocht naar het marktplein onder begeleiding van de St. Joris Showband uit Hoogeloon. Voor Bladella mogen de teams van Onder9-5, Onder9-6, Onder11-1, Onder11-4 en Onder13-4 het podium betreden om nog eens in het zonnetje gezet te worden.
Ook worden o.a. de Black Swords en Sem van Eekert gehuldigd. De band Black Swords stond in de finale van Holland’s Got Talent. Sem van Eekert (speler van Onder13-3) won het toernooi infrarood-schieten met de kruisboog voor alle basisscholen uit Bladel, dat werd georganiseerd door het Sint-Jorisgilde uit Bladel.

Naast de huldiging, zullen er op de Markt verschillende activiteiten plaatsvinden waar zowel de kampioenen als andere jongeren aan mee mogen doen. Bladella heeft de befaamde snelheidsmeter ingebracht. Bij Sam Kokx en Rob Schilders kan op dat apparaat de schotkracht gemeten worden.
Wie heeft het hardste schot?!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven