Nieuws

Zaterdag 16 september: MS Schippers vs. Bladella

04 juli 2017
www.bladella.nl
Dan organiseert MS Schippers i.s.m. Bladella, weer een groot evenement op De Smagtenbocht. Be there or be square!

‘Bladella aan Zee!’


MS Schippers vs. Bladella in een nieuw jasje
Hoofdsponsor MS Schippers laat de opening van het nieuwe voetbalseizoen niet zomaar voorbij gaan. Na het succes van vorig jaar is er opnieuw een wedstrijd tussen een zorgvuldig geselecteerd elftal met de beste voetballers van de agrarische firma/hoofdsponsor aan de ene kant en aan de andere kant het vaandelteam van v.v. Bladella.

Beachclub Bladella
Deze hele zaterdag krijgt dit jaar een ander thema, namelijk "Bladella Aan Zee". Haal dus je mankini van de waslijn, trek je Baywatch-badpakkie aan en neem je snorkelset mee naar het sportpark. Van opblaasdieren tot zwembaden, van palmbomen tot wit zand, alles is aanwezig bij Beachclub Bladella om er een geweldige Beachparty van de maken. Dit feest gaat aan!

De selectiewedstrijd gaat vooraf
Het gerenommeerde en alom geprezen trainingsduo van MS Schippers - Gijs Kennis en Ivo Cattenstart - organiseert als voorbereiding binnenkort weer een selectiewedstrijd in het Mandemakers Stadion, het thuisbaken van RKC Waalwijk. Maar liefst 46 werknemers van de hoofdsponsor meldden zich al aan. Deze werknemers zijn voor anderhalf uur geen collega's, maar concurrenten.
Collega's worden concurrenten
Stuk voor stuk proberen zij in deze match een basisplaats af te dwingen in de basisopstelling voor de wedstrijd tegen Bladella. Op 7 juli, om precies 19:00 uur wordt er afgetrapt voor deze selectiewedstrijd in Waalwijk. Belangstellenden en supporters zijn uiteraard welkom! Kennis en Cattenstart sparen kosten noch moeite om de prestaties tegen de elf van Bladella van 2016 te verbeteren.

De perfecte ambiance
Afgaande op het succes van vorig jaar gaat het ook dit jaar ongetwijfeld een fantastische manifestatie worden. De dag wordt gekenmerkt door prestaties, humor en vooral plezier. Er is aan de jeugd gedacht en, zoals hierboven al vermeld, wordt de hele dag in een volledig nieuw jasje gestoken: ‘Bladella Aan Zee’ dus. En dan na afloop, duik na de wedstrijd der titanen onder in het feestgedruis dat zal worden opgezweept door verschillende top DJ's.

Noteer de datum dus vast in je agenda

16 september | Save the Date!
Tot Bladella, tot MS Schippers


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven