Nieuws

… en voor ons G-team de laatste prijs!

17 juni 2017
www.bladella.nl
De laatste van het seizoen wel te verstaan…!! Uitverkozen door AmateurVoetbalEindhoven als ‘beste club G voetbal’. Proficiat!

Bladella G-team
Het gehandicaptenvoetbal (kortweg: G-voetbal) is een niveau in het voetbal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Onder prima begeleiding (dat mag ook wel eens gezegd worden!) kan bij Bladella die doelgroep haar favoriete sport beoefenen. Plezier in het samen sporten is daarbij het hoofddoel. En samen lol hebben ze het afgelopen seizoen weer veel gehad.

Kampioen!
In de najaarscompetitie met 9 ploegen waren de uitslagen nog niet zo denderend. Op plaats 7 werd die competitie beëindigd met twee winstpartijen. “Winnen” is natuurlijk niet het belangrijkste, maar wel het leukste, toch?! RKKSV G2 uit Rosmalen won toen alles.
Na de winter werd deelgenomen in een andere competitie met Haarsteeg, Tivoli en Best Vooruit 2 als tegenstanders. Alle zes de wedstrijden werden door het team van Louis, Gradje en Peer gewonnen. Dus moest dat met (en ook ‘bij’) de Tipmast - de zeer gewaardeerde hoofdsponsor van het G-team - gevierd worden. En hoe…!!

‘Beste club G voetbal!’
AmateurVoetbalEindhoven nomineerde Valkenswaard G1, RKVVO G1 en Bladella G1 voor de eretitel ‘beste club G Voetbal’. Voor de bekendmaking van die eretitel rei9sde het voltallige team vorige week naar het sportpark van Waalre. Tijdens dat afsluitingsfeest van AVE werden die drie teams op het podium geroepen om ieder een grote beker ‘beste club’ in ontvangst te nemen. Begeleid door de Bavaria Babes werden zij getrakteerd op een huldiging met ovationeel applaus van de aanwezigen in de tent.

En voor de laatste keer…: nogmaals gefeliciteerd!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven