Nieuws

Onder 23 op toernooi, G1 naar AVE-Gala

07 juni 2017
www.bladella.nl
Kampioen G1 is genomineerd voor ‘Club v/h jaar’ bij AVE. En het beloftenteam neemt zondag deel aan het Terlo toernooi.

Daarmee laat deze dagen het voetbaljaargang 2016/2017 haar laatste stuiptrekkingen zien.

G1 genomineerd
Met de thuisoverwinning tegen Tivoli een maand geleden werd het kampioenschap van Bladella G1 al flink gevierd. Echter, de steeds maar uitgestelde wedstrijd in het verre Haarsteeg moest doordeweeks nog wel effen gewonnen worden. En dat gebeurde ook een week of drie geleden: 1-2. In de laatste digitale Fakkel werd het team van Louis Hendriks, Gerard Coolen en Peter van Beers daarvoor nog eens flink in de zon gezet. Dat die mannen niet alleen goed kunnen voetballen is ook genoegzaam bekend. Bij G-hoofdsponsor De Tipmast werd dat vorige week nog eens bevestigd. Het dak ging er finaal af bij het kampioensfeest met BBQ…! En de kampioen van de vier-teams-competitie zijn nog niet klaar…. Vrijdag a.s. 9 juni zijn deze Tipmast Boys tegen 21 uur dicht bij het grote podium in de feesttent op het sportpark van Waalre weer te vinden. Op die locatie organiseert Amateurvoetbal Eindhoven namelijk haar traditionele afsluitavond. De prijsuitreiking met bekendmaking van diverse titels is onderdeel van dit voetbalfeest. In dat kader werd Bladella G1 genomineerd voor ‘Club v/h jaar G voetbal’. Thom, Willem, Rob, Edwin, Bart, Jeffrey, Joost, Peter, David, Stefan, Arno, Biebie en Heino zullen maar al te graag het podium op klauteren om die prijs ook nog eens feestend mee naar Bladel te kunnen nemen. Supporters zijn welkom. Succes!

Onder 23
Bladella’s naaste toekomst neemt a.s. zondag deel aan het Jan d’n Dijkman jongerentoernooi (t/m 23 jaar). Al voor de 26e keer wordt dit toernooi bij Terlo georganiseerd.
Bladella onder 23 is in een poule met Terlo, Dosko’32, Vessem en Dommelen ingedeeld. Hoogeloon, V’waard, Wilhelmina Boys, Brabantia en Unitas’59 bevolken de andere sterke poule.
In de eerste wedstrijd (2x 15 min.) gaan de blauwwitten om 10:30 uur aantreden tegen gastheer Terlo.
Om 15:45 uur staan de finales gepland. Ook op sportpark Terlo zijn supporters uiteraard zeer welkom!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven