Nieuws

Met de bus mee naar Erp

24 mei 2017
www.bladella.nl
Zondag om 17 uur spelen de Schippers’ mannen voor een finaleplaats in de play-offs. Er is nog plaats in de bus!

Zondag wordt beslist of Bladella in het pinksterweekend nog twee keer mag gaan strijden voor een plaats in de 2e klasse. Op Pinksterzaterdag en 2e Pinksterdag is aller waarschijnlijkst Longa dan tegenstander, want die lieten Dommelen afgelopen zondag kansloos: 5-0.
De return van Bladella – RKVV Erp (1-1) begint op de a.s. ‘tropische’ zondag in Erp pas om 17 uur. Dat heeft alles te maken met jeugdkamp dat dat weekend op sportpark Den Uil staat gepland.

Urban Tours
Deze pas opgerichte Bladelse onderneming heeft haar touringcar opvallend ‘Bladella’ aangekleed. Voor de bekerwedstrijden van het 1ste tegen hoofdklasser Nuenen en Za3 naar Vlijmen is Urban Tours al tweemaal tot volle tevredenheid de vervoerder geweest. Alleen de plaats om de resultaten mee huiswaarts te vervoeren bleef onbezet. Dat gaat zondag anders worden. Toch…?!

Voor vijf Euro's
Met deze Bladella bus vertrekt a.s. zondagmiddag om 14:45 uur de selectie met aanhang vanaf de Smagtenbocht richting Veghel, naar Erp. Er zijn nog een aantal plaatsen onbezet. Supporters kunnen voor slechts € 5 meereizen.
Wil je ook graag mee met de bus, meld je dan zo gauw mogelijk bij Tom Maas jr. (06-20090774). Vol = Vol

Geen promotie Onder 19
Onder19 stond twee weken terug in Oirschot op het veld om tegen Vlijmense Boys aan te treden. Om promotie naar de hoofdklasse te bewerkstelligen diende ‘A1’ nog drie wedstrijden in de nacompetitie te winnen. In die eerste partij werd Bladella helaas al uitgeschakeld. De blauwwitte jeugd was sterker, had de meeste kansen, maar de bal kon maar niet achter de Vlijmense goalie gewerkt worden. Vlijmense Boys won met 1-0 en werd vorige week op haar beurt tegen Zwaluw VFC O19 met 3-1 uitgeschakeld. De Vughtenaren, die in de eerste partij Acht met 6-2 kansloos lieten, gaan zaterdag in de finale tegen Den Dungen, dat achtereenvolgens SBC en Zigo versloeg, strijden om een plaats in de hoofdklasse.

Za3 eervol verlies
Ook Bladella Za3 kon afgelopen zaterdag niet triomferen. Na het behalen van een mooie kampioensreeks was dit blauwwit team ook doorgedrongen tot de bekerfinale van de reserve 5e klasse. Best Vooruit 5 bleek toch wat sterker. Op hun 1-0 winst kon nauwelijks wat aangemerkt worden. Eervol sloot Za3 met die bekerfinaleplaats een schitterend seizoen af. Ook tegenstanders karakteriseerden dit team van Rens Mansvelders als sportief én dus ‘sympathiek’. Dat het ook heel anders kan, werd op het andere veld bij Haarsteeg helaas bevestigd.
Za3 maakte wél reclame voor Bladella én voor het amateurvoetbal!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven