Nieuws

Excuses Jan Dirk v.d. Zee directeur Amateurs KNVB

17 mei 2017
www.bladella.nl
Naar aanleiding van de wijze waarop en de snelheid waarmee de KNVB in de lootjes-affaire een standpunt in deze zaak naar buiten heeft gebracht heeft het bestuur van Bladella de KNVB uitgenodigd om hierover met het bestuur van Bladella te spreken om op die wijze het grote ongenoegen dat daarover bij Bladella bestaat kenbaar te maken.

In een tweetal gesprekken met vertegenwoordigers van de KNVB hebben wij duidelijk gemaakt dat Bladella als lid van de KNVB van haar koepelorganisatie een heel andere wijze van ondersteuning had verwacht dan het vooringenomen en hautaine standpunt dat op die betreffende dinsdag naar buiten is gebracht. De KNVB heeft in het tweede gesprek dat afgelopen donderdag 11 mei plaatsvond, daarvoor ook excuses aangeboden. De KNVB heeft zich onder druk van de media te snel en met onvoldoende kennis van deze casus een standpunt naar buiten gebracht dat alle leden van Bladella eerder een als een dolksteek in de rug hebben gevoeld dan de helpende hand die wij mochten verwachten.

Jan Dirk van der Zee, directeur / bestuurder van de amateurs van de KNVB heeft in deze bijeenkomst voor dat te snelle en dus op te weinig feiten gebaseerde standpunt excuses aangeboden. Het bestuur heeft die excuses aanvaard. Voor de KNVB is deze affaire aanleiding geweest om intern hun procedures hoe te handelen bij dergelijke zaken opnieuw kritisch te bekijken.

Hoewel het leed natuurlijk al geschied is, stellen wij het als bestuur van Bladella wel op prijs dat de eindverantwoordelijke functionaris binnen de KNVB de moeite heeft genomen naar Bladel te komen en tevens voor de constructieve wijze waarop hij het gesprek is ingegaan en de wijze waarop hij heeft gereageerd.

Uiteraard wilden wij jullie leden van onze vereniging daarover informeren.

Namens het bestuur

René Walenberg, voorzitter


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven