Nieuws

MIX-toernooi sluit trainingen 2016-2017 af

16 mei 2017
www.bladella.nl
Lèste donderdag! Komende donderdag de jaarlijkse afsluitingsavond van het seizoen voor de trainende senioren.

Iedereen welkom
Zoals te doen gebruikelijk staat de A-selectie voor de organisatie van dit onderling MIX-toernooi. De mannen van het twidde nemen dat deze keer voor hun rekening. Het Urste ondergaat nog een ‘besloten trainingskamp’ ter voorbereiding op de nacompetitie, te beginnen zondag thuis tegen RKVV Erp.

Zorg dat je 19:15 uur op het veld staat, dan kunnen we om half acht beginnen.

Na het sportieve voetbalgebeuren zorgt Peer (die van de kantine) met gratis ‘friet mét’ voor de kleine honger. Ook voor feestmuziek wordt gezorgd: met DJ Roberto gaat ’t dak er af !
Natuurlijk zijn ook supporters, gasten, vrienden en bekenden (en natuurlijk de dames van korfbal Bladella!) van harte welkom!!!

Partijen op de donderdag
De liefhebbers bij de senioren kunnen in de zomer hun fitheid en voetbalkunne op peil houden door lekker een potje te komen ballen. De komende tijd op de donderdagavond zijn seniorenleden op het sportpark welkom om te partijen (aanvang 19:30 uur).

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven