Nieuws

Hoe zit ’t nu eigenlijk …??

12 mei 2017
www.bladella.nl
Het laatste competitietreffen brengt de Schippers’ mannen naar Beek en Donk waar een ticket voor de nacompetitie klaar ligt.

Schippers’ mannen

Het vaandelteam staat met anderhalf been in de nacompetitie voor promotie naar de 2e klasse. Huub Vermeulen en zijn manschappen hebben het in eigen hand. Kort samengevat de scenario’s die leiden naar die toegift:

  • Bladella wint zondag in Beek en Donk
  • Bladella speelt gelijk bij Sparta’25, maar dan moet Dommelen winnen of verliezen
  • Bladella verliest die laatste wedstrijd, maar dan moet Dommelen winnen van V’waard en mag Nijnsel niet winnen van Wilhelmina Boys

De periodekampioenen

Omdat Bladella onnodig thuis verloor van PSV kreeg FC Eindhoven de eerste periodetitel in de schoot geworpen. De 2e titel werd veroverd door de latere kampioen Wilhelmina Boys. De tweede periodetitel geeft de kampioen aan de hoogst eindigende in de algemene rangschikking die nog geen titel heeft. Op dit moment is dat Dommelen. Voor de derde periodetitel zijn er in feite nog liefst 6 kandidaten over: Dommelen, PSV, Nijnsel, Bladella en Valkenswaard. Pas op de laatste speeldag, a.s. zondag, wordt duidelijk wie met de 2e en 3e periode aan de haal gaat.

Bladella neemt als vierde eindigende de 2e periode over van de Boys uit Best als de laatste periode naar Dommelen gaat.

Dus als wij zondag Dommelen een gelijkspel hadden gegeven was dat al een feit geweest.

Maar ja, met doelpunt 118 in zijn 543e officiële wedstrijd in het vaandelteam van aanvoerder Ruud afscheid nemen, had - bij wijze van spreken - zelfs een degradatie mogen kosten…

 

Bladella pakt de 3e periode als Dommelen, PSV en Nijnsel zondag verzaken. Het doelsaldo kan daarbij beslissend zijn. Kort en goed (en het simpelste!): zondag gewoon winnen bij Sparta’25.

Daar gaan we voor. Met de 14 mini’s van Pako en Jos voorop, op naar Beek en Donk!!
Klik hier voor een overzicht.

 

Twidde veilig

Met o.a. een ‘goal van de eeuw’ van good old Jeroen Schilders wist Bladella 2 met 2-0 het sterke OJC puntloos de poort uit te sturen. Voor de ‘reserves’ was die overwinning, maar ook het niet verliezen van Reusel Sport 2 bij Braakhuizen 2, noodzaak om nacompetitie voor behoud te ontlopen.

 

Nacompetitie O19-1

Bij Oirschot Vooruit staat alles op zijn kop. Al vier groenwitte bussen zijn volgeboekt voor naar de beslissende kampioenswedstrijd in de 1ste klasse, zondagmiddag uit bij Helvoirt. Superspannend, want bij een gelijkspel dient er komende week nog met drie ploegen (Oirschot, Helvoirt en Best Vooruit) barragewedstrijden gespeeld te gaan worden.

Voor Bladella O19-1 is het daar in Oirschot zaterdagmiddag al superspannend. Op het Oirschotse Jumbo-Moorland sportpark wordt om 15 uur namelijk gespeeld tegen Vlijmense Boys. De winnaar van deze wedstrijd plaatst zich voor de 2e ronde van de nacompetitie die op 20 mei - ook weer op neutraal terrein - wordt gespeeld. Bij winst zaterdag is de winnaar van VFC Zwaluw - Acht de volgende tegenstander. Om te promoveren naar de hoofklasse dient O19-1 (het vroegere A1) ook de 3e ronde op zaterdag 27 mei nog winnend af te sluiten. Nog drie belangrijke potten dus. Kom zaterdagmiddag supporteren in Oirschot!!

Klik hier voor het compleet wedstrijdprogramma.

 

G1 kampioen

De tent zou blijven staan tot na het kampioenschap van ons G-team. Dat lukte net niet…. De grote feesttent - beschikbaar gesteld door Eetcafé ‘Bij Ons’ op de Markt - werd woensdagavond met de hulp van vrijwilligers weer netjes ingepakt. Diezelfde avond won ons G1 met liefst 12-1 van Tivoli G1. Officieus kampioen!! Met een groots feest werd dat natuurlijk gevierd!

Als het goed is kan komende woensdag de kampioensvlag echt uitgehangen worden als de laatste wedstrijd in Haarsteeg ‘eindelijk’ afgewerkt kan worden. Eerder dit seizoen werd tegen dat team al met 1-4 en 5-1 gewonnen. Alles minder dan 27-0 verlies betekent een officieel kampioenschap van het door ‘de Tipmast’ gesponsord Bladella G1. PROFICIAT (alvast)!!


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven