Nieuws

Lèste zondag, lèste helft: feest in de tent!

04 mei 2017
www.bladella.nl
De laatste beslissingen gaan vallen. Alle registers open voor de laatste competitiezondag. Ambiance verzekerd!

Het seniorenseizoen traditioneel, feestelijk afsluiten staat zondag te gebeuren. Die lèste 3e helft (en 4e !) mondt weer uit in een groots blauwwit clubfeest met alles erop en eraan. Iedereen is welkom!
 
Za3 kampioen?
Zaterdag 3 staat op 2 punten van koploper TGG. De allesbeslissende kampioenswedstrijd tegen TGG Za2 wordt zaterdag (aanvang 15 uur) al gespeeld in de Smagtenbocht-kuip. Ook heel Den Bosch blijkt uit te lopen voor deze kampioenspot. Er is zelfs een heuse buscombi geregeld. Op sportpark De Donken in Den Bosch staat om 18 uur een groenwit kampioensfeest gepland… Of wordt het toch een blauwwit feestje op de Smagtenbocht…? Support your locals!!
 
Nacompetitie
Helaas, Onder 19-1 gaat net langs het kampioenschap grijpen, maar hebben wel de nacompetitie voor promotie naar de hoofdklasse al op zak. Zaterdag thuis nog even warmdraaien tegen DBS en dan begint het. Volgende week (13 mei), op neutraal terrein, de eerste reeks tegen vermoedelijk het Drunense RKDVC. Wordt dat goed afgesloten dan moet Bladella, om te promoveren, ook ronde twee (20 mei) en ronde drie (27 mei) - telkens op neutraal terrein – met succes afsluiten. Nog spannende weken voor de A…!
 
2 en 1
In de klasse van het 2e zijn er maar vier (van de 12) ploegen die nergens aan mee doen: plaats 5 t/m 8. Bladella 2 bezet met nog één partij te spelen de 9e plek. Om nacompetitie voor behoud te ontwijken dient men boven Braakhuizen 2 (1 punt meer) te eindigen. Reusel Sport (nog aan strohalm voor kampioenschap) speelt tegen dat Braakhuizen en het blauwwit speelt thuis om 12 uur tegen OJC 3 dat al een periodetitel op zak heeft. Zelf winnen en Reusel Sport tenminste gelijkspelen is de safeste ontsnappingsroute. Kom supporteren!!
De vaandeldragers hebben nog 2 wedstrijden te gaan om nacompetitie voor promotie te bewerkstelligen. Zondag komt Dommelen op bezoek dat nog betere papieren heeft voor een periodetitel. Er is de laatste week van alles becijferd en bediscussieerd wat de veiligste weg is naar de nacompetitie. Van Dommelen, en volgende week van Sparta’25, winnen zou je zeggen….

Acties
‘De kantine’, WFC  - en Bladella natuurlijk - zijn weer druk in de weer om de lèste zondag nog meer op te fleuren.
  • Theoke Janssen van TJP sponsort opnieuw het springkussen voor de jongsten
  • voor het seniorenteam (incl. VR1 natuurlijk) met de meeste doelpunten dit weekend een fles Schrobbelèr
  • wat is de ‘snack v/d week’? voor de eerst 5 goede antwoorden die pittige (?) snack gratis
  • de ‘wereld’beroemde fiets-loterij van WFC: wie neemt de nieuwe BITO-fiets mee naar huis…
  • uitreiking prijzen interne competitie      De beslissing aan de top is gevallen: Za3 heeft die titel overtuigend binnengehaald (op naar de triple!). Tweede is vrijwel zeker VR1, want die zijn niet meer in te halen door Bladella 3 (doelsaldo is te goed). Daarentegen is de derde plaats nog wel een strijd, en dat voor een half bakje bier ! Het derde hoeft alleen maar te winnen, zo niet is het 6e de gelukkige winnaar van de troostprijs….
  • Wie wint de fair-play dit seizoen? Het ziet er naar uit dat Za2 zich het sportiefst en sympathiekst heeft gedragen tegenover, ja, zeg maar iedereen.. Als er dit laatste weekend tenminste geen gekke dingen meer gebeuren…Het 10e en Za3 zitten ook nog in de buurt…!
  • top DJ Arie van der Pol van Kempen FM zorgt voor de beste feestmuziek

Hand in Hand Kameraden, en tot zondag bij de lèste helft!!

Dan vatte we d’r inne op !
 
Feest in de tent!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven