Nieuws

Gaat Zaterdag 3 kroon op het werk zetten...?!

03 mei 2017
www.bladella.nl
Het kan niemand ontgaan zijn: Za3, het nieuwe zaterdagteam van Bladella, is bezig aan een indrukwekkend seizoen.

Twee weken geleden werd in de halve finale van de beker Elshout 2 aan de zegekar gebonden. Daarnaast zijn deze mannen nog volop in de race voor het kampioenschap en niet op de laaste plaats de interne competitie. Noteer in uw agenda:
  • Zaterdag   6 mei 15:00u sportpark de Smagtenbocht
  • Zaterdag 20 mei 12:00u sportpark vv Haarsteeg
Kampioenschap
Wie in de winterstop had voorspelt dat Bladella Za3 nog kampioen zou kunnen worden, zou ‘gek’ verklaard zijn: het was nog lang geen 1 april…. De achterstand op de koploper Best Vooruit Za3 bedroeg op dat moment namelijk al 11 punten. De Bestenaren hadden nog geen punt averij opgelopen. Vervolgens begon Best aan een vrije val waar geen einde aan leek te komen. Die zorgde ervoor dat zowel TGG als onze mannen van Za3 weer konden gaan dromen van een eventueel kampioenschap. Vorige week, op het sportpark van TGG in Den Bosch, kon een grote stap gezet worden. Het blauwwitte Za3 stond immers op dat moment met 2 punten voorsprong op TGG aan kop. Helaas gaf het scorebord na 90 minuten een 5-2 stand aan. Daardoor werd TGG lijstrekker met twee punten voorsprong op enigste rivaal Bladella. Komende zaterdag, 6 mei, staat de terugwedstrijd tegen koploper TGG op de Smagtenbocht gepland: aanvang 15 uur. Alleen bij winst kan alsnog de platte kar voorgereden worden….. Kom supporteren!!
 
Bekerdroom
Onder toeziend oog van vele supporters versloeg datzelfde Za3 twee weken geleden de mannen van Elshout 2 in halve finale van de beker. Met die overwinning dwong het team van Rens Mansvelders een (unieke) finaleplaats af. Op het sportpark van Haarsteeg, aan de Priemsteeg 31 in Vlijmen, wordt zaterdag 20 mei die bekerfinale gespeeld. Tegenstander is dan Best Vooruit 5, dat op spectaculaire wijze met penalty’s LSV 2 wist te verslaan.
Onze mannen kunnen ook in die finale alle steun gebruiken en nodigen jullie daarom graag uit om te komen kijken. Er zijn nog een aantal plaatsten over in de bus van Urban Tours. Geef je snel op

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven