Nieuws

We gaan er een mooie bedankdag van maken!

25 april 2017
www.bladella.nl
Een fietstocht, boogschieten bij ONA, BBQ en een grandioze feestavond geeft het programma van deze dankdag voor Bladella vrijwilligers!

      1121  Voor het jeu de boules, fitness bij buurman Training Unit en voor een toernooitje voetbal was helaas de belangstelling te gering. ‘s Middags wordt er dus gefietst en kan de liefhebber boogschieten bij ONA (achter hoofdtribune). 

Fietstocht
Een zestigtal aangemelde fietsliefhebbers vertrekt in een aantal kleinere groepen vanaf 13 uur. De fietstocht trekt naar Lommel, waar de Belgische afdeling van hoofdsponsor MS Schippers aan de Maatheide 90, wordt bezocht. Dat is vlakbij de Lommelse Sahara en is visa versa een dikke 45 kilometers. Na de plotselinge ziekenhuisopname van Tjeu van der Sande (Tjeu, een voorspoedige genezing gewenst!) is deze tocht nu uitgezet door Piet van Spreuwel en Henk Duis. De koffie/thee staat vanaf 12:30 uur klaar.
     Alleen bij slecht weer gaat de fietstocht niet door.
     Die afgelasting wordt dan tijdig op de Bladella site bekend gemaakt.
 
Handboog
Ongeveer twintig liefhebbers hebben zich aangemeld voor het boogschieten. Deze schutters worden vanaf 13:30 uur in de kantine verwelkomd. Tegen 14 uur wandelend langs het hoofdveld naar de banen van ONA, waar zij - na deskundige instructie - een onderling toernooi af kunnen werken. Daar staat een uurtje of twee gezellig én sportief vertier voor gepland.
 
Avondprogramma
Voor de aangemelde vrijwilligers (en de uitgenodigde sponsoren) wordt het vuur in de barbecues op tijd aangestoken. Er kan dan van 18:00 tot 19:30 uur van een heerlijke BBQ gesmuld worden.
‘Sharp Dressed Men’ is de band die vanaf 20:00 uur met hun life muziek (elck wat wils) gaat zorgen voor een opperbeste stemming. Deze feestavond  (>18 jaar) voor vrijwilligers en sponsoren is de kroon op de dankdag voor al onze vrijwilligers.

Vrijwilligers vormen het hart van de club.
Een hele mooie en plezierige dag gewenst!!

 Dat Bladella nog heel lang op al die mensen met dat blauwwitte bloed in hun aders, mag rekenen.
 
Coördinatie: Will van der Heijden 06-23133998

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven