Nieuws

Nog enkele uurtjes...

20 april 2017
www.bladella.nl
Bladella - Reusel Sport werpt zijn schaduw vooruit. Dus volop bedrijvigheid op en rond sportpark de Smagtenbocht.


Voorwedstrijden

Dringen geblazen... Het lijk wel of ieder Bladella team in de schaduw mee willen liften van de titanenstrijd die zondagmiddag weer gaat ontbranden. Onder19-2 bindt om 12 uur de vriendschappelijke strijd al aan met Bladella 8. Ge kunt niet vroeg genoeg op het sportpark een plaatsje bemachtigd hebben.... Om 12:45 uur begint de generale repetitie van Bladella - Reusel Sport opgevoerd door de teams van Onder11-1 van beide verenigingen. Totaal liefst vier teams zijn er dan in touw om impersant het hoofdveld in te trappen, want ook Onder 9-1 speelt dan een huldigingswedstrijdje tegen Bladella Onder 11-4. Dat team moet zaterdag nog wel ’even’ kampioen worden door tenminste een puntje te pakken tegen de enigst overgebleven concurrent SDO Onder11-2.
Zoals te doen gebruikelijk staan er dan ook enkele voetbalmoedertjes met penseeltjes klaar om wat gezichten blauw en witte te schminken.
 
Nieuw scorebord
De hoofdrolspelers hebben hun handen vol als ze tegen half drie de arena betreden. In iedere gespannen knuist een klam handje van de mannekes (en meskes) uit die drie Bladella teams. De voorzitter met sponsor Edwin Markhorst gaat niet lang daarna het fonkelnieuwe scorebord in werking zetten. Dat dat cijfer - links van de tijdsaanduiding - nog heel veel keren van karakter mag wisselen; in ieder geval meer als ter rechter zijde...
Mascotte Sjors gaat voor de aftrap als eerste scoren. Dat is tenminste zijn bedoeling. Die Sjors mag dit weekend liefst drie maal optreden op de ’heilige grond’ van de Smagtenbocht. Zaterdag de kampioenswedstrijd tegen SDO en zondag de huldigingswedstrijd tegen O9-1 én nog eens mascotte bij de wedstrijd van het jaar: Bladella - Reusel Sport. Dat spektakel gaat rond 14:30 uur zondagmiddag beginnen als de jeugdige scheidsrechter Lennart Geertsen (uit Best - hij wordt zondag 23 -) uit het talententraject zijn fluit laat horen.
Dat het een mooie, spannende en echte derby mag worden!
 
Feesttent
De (blauwwitte) tent moet nog aangekleed en wat opgefleurd worden. Na de titanenstrijd kan ’Feest in de tent’ het sein tot verbroederen geven. Dat wordt weer super gezellig! Heel de Kempen loopt uit voor dit niet te evenaren voetbalfeest! Totaal Events zorgt voor een supergroot scherm waarop de andere, vaderlandse clash PSV – Ajax kan worden gevolg.
Ook de andere 'El clásico', Real Madrid - Barcelona, staat 's avonds nog gepland.
Bij Bladella hoef je zondag niks te missen en al je vrienden tref je daar!
Een supermooie voetbalfeestdag gewenst!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven