Nieuws

Finale Za3! Meer beker-succes op 2e paasdag?!

16 april 2017
www.bladella.nl
In een geweldige ambiance won Za3 met 2-1. Dat smaakt naar meer: kom 2e Paasdag MO13 en de Schippers’ mannen steunen!

Finale!
Za3 - Elshout 2: 2-1. Ontzettend spannend, want een kwartier voor het eind kwam Bladella op achterstand. Za3 kon daarna gelijk maken door fout achterin en met een penalty kon zelfs vlak voor tijd de finaleplaats toch nog veilig gesteld worden. Het was een hele happening rondom en na deze halve finale. Keurig netjes en uiterst sportief verlopen met een foutloos fluitende scheids. Reclame voor het amateurvoetbal!
Het moet gezegd: alle sympathie ook zeker voor Elshout, dat met veel volk tot laat toe, de stemming tot grote hoogte wist op te zwepen. Een goede ‘generale’ voor komende zondag Bladella - Reusel Sport..!!
De laatste minuten waren geniaal! Met deze instelling (en met deze hoeveelheid geluk) gaat Za3 ook de finale pakken! Noteer alvast in je agenda: zaterdag 20 mei aanvang 12:00 uur de finale bij Haarsteeg: Bladella Za3 tegen de winnaar van LSV 2 (moet zijn: LSV 4…!) - Best Vooruit 5. Deze halve finale wordt 2e paasdag in Lennisheuvel (Boxtel) afgewerkt (aanvang 12 uur).
 
Tweede Paasdag
Dat wordt ook weer een spannende voetbaldag! ‘Meisjes onder 13’ verloor zaterdag met 3-2 bij het sterke Best Vooruit. De thuiswedstrijd enkele weken geleden had nog een 6-4 overwinning gebracht. Daardoor is een bovenste plaats in de competitie heel ver weg. De meiden van Budel scoorden immers zes verliespunten minder. Een ‘slechte’ generale wordt vaak gevolgd door een prima uitvoering. Daar gaan we voor. Tweede Paasdag moeten onze jongste meiden geholpen worden op weg naar de halve finale: 12 uur MO13 – SBC MO13. Kom op tijd!
De absolute topper wordt ‘s middags op sportpark ‘Oude Landen’ in Nuenen afgewerkt, aanvang 14:30 uur. De Bladella bus, gesponsord door Urban Tours, kreeg deze dagen al veel bekijks. De (volle) bus vertrekt om 12:30 uur. De karavaan blauwwit supporters volgt wat later met op de navigatie: Pastoorsmast 14 in Nuenen. David tegen Goliath, Bladella tegen hoofdklasser Nuenen. We maken er een mooie happening van!

 Verrassingen
In de hoofklasse inhaalwedstrijd afgelopen zaterdag leed onze bekertegenstander Nuenen een uiterst pijnlijke nederlaag bij Oss'20. De thuisploeg triomfeerde liefst met 8-0 (rust 3-0). Nuenen trad nagenoeg met dezelfde formatie aan, waarmee begin dit seizoen deze concurrent voor de nacompetitie met 2-0 nog werd verslagen. Nuenen kampte met een totale offday en werd volledig van de mat gespeeld door de Ossenaren, die optimaal gebruik maakten van de geboden ruimtes. Er vielen geen gele of rode kaarten, meldt het ED daar nog bij.
In de beker liet hoofdklasser Gestel zich thuis ook al verrassen door het Bossche BVV. Na 90 minuten gaf het scorebord 1-1 aan, waarna in de strafschoppenreeks BVV het best de zenuwen onder controle had: 3-4. ‘Dat gaat naar Den Bosch toe…’ is het deuntje wat de winnaar van Nuenen – Bladella kan gaan neuriën. De andere halve finale wordt een Zeeuws onderonsje tussen de hoofdklassers Vlissingen en Hoek.
 
KWART-FINALES
Zundert (2E) - Vlissingen (HKB)
Hoek (HKA) - Oosterhout (3B)
Gestel (HKB) - BVV (2F) w.n.s.
Nuenen (HKB) - Bladella (3D)
 0-6
 2-0
 1-1
   -
 
HALVE-FINALES
   Vlissingen (HKB) - Hoek (HKA)
   BVV (2F) - winnaar Nuenen (HKB)/Bladella (3D)
 
‘Slecht Achteruit’
Bij sporten hoort ook verliezen, daar word je uiteindelijk ook sterker van.
Ook Onder 11-1 was doorgedrongen tot de kwartfinale. Vorige week dinsdag moest in Best worden aangetreden tegen Best Vooruit O11-2. In de competitie was daar op 1 april al een ruime 0-10 overwinning geboekt. Onder 11 kreeg voor de beker echter een heel ander team tegenover zich in het veld. Dat leverde een 5-4 verlies op. Het moet gezegd: Bladella speelde in het eerste gedeelte niet goed, in de 2e helft ging het wel een stuk beter. Maar een wrange smaak bleef hangen. Afgelopen zaterdag stond voor de competitie de terugwedstrijd gepland. Die moest echter worden afgelast omdat Best Vooruit op het laatste moment zich afmeldde i.v.m. te weinig beschikbare spelertjes. Die nieuwe teleurstellende tijding deed een E-spelertje tegenstanders clubnaam veranderen in ‘Slecht Achteruit’.
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven