Met Pasen bekeren bij Bladella

13 april 2017
www.bladella.nl
Zaterdag: Za3 - Elshout 2 (halve finale). Maandag kwartfinales: MO13 - SBC en Nuenen (HKB) tegen de Schippers mannen

De Bladella supporter heeft het dit weekend druk, heel druk zelfs!
Er gaan tijdens de paasdagen - tussen het eieren rapen door - namelijk belangrijke beslissingen vallen. Za3, de meiden ‘onder 13’ én de Schippers’ mannen hebben onze blauwwitte ogen gericht op de districtsbeker.
 
Paaszaterdag 18:30 uur ‘Zaterdag 3’ – sc Elshout 2
Elshout, gelegen tussen Den Bosch en Waalwijk, is een dorp bij Drunen met zestien-en-een-half-honderd inwoners. Met 5 senioren-, 2 vrouwen- en 9 jeugdteams is de voetbaltak onderdeel van omni-vereniging sc Elshout. Deze plaatselijke trots speelt 4e klasse en het eerste reserveteam staat aan kop in de reserve 5e klasse 515: 38 uit 15 (54-13). Ook ons ‘Zaterdag 3’ staat in de competitie nog kansrijk op plaats 2 met een verliespunt minder dan de koploper. Maar eerst zaterdag de beker....!
Heel Elshout loopt daarvoor uit. Er is zelfs een heuse buscombi geregeld. Voor de 54,3 km reis naar de Kempen vertrekt die touringcar om 16:30 uit Elshout en rijdt rond 21 uur terug de poort uit van ons sportpark De Smagtenbocht.
Nog slechts één horde verwijderd van de bekerfinale. Uiteraard kan ‘zaterdag 3’ massale steun in deze wedstrijd goed gebruiken: support your locals! De aftrap is om 18:30 uur!
 
De andere halve finale van groep 15 tussen LSV 2 – Best Vooruit 5 wordt 2e paasdag gespeeld. De bekerfinales voor reserveteams worden op zaterdag 20 mei op het sportpark van Haarsteeg gespeeld. Bekerfinale reserve 5e klasse winnaar Bladella Za3/sc Elshout -  winnaar LSV 2/Best Vooruit 5 aanvang 12.00 uur. Zet dat alvast met potlood in je agenda…!
 
2e Paasdag 12 uur: ‘Meisjes Onder 13’ – SBC O13
Dit groepje fanatieke meiden doen het goed in de competitie: met koploper Budel nog in de race voor het kampioenschap in de 2e klasse. Ook dit Bladella’s jongste meidenteam blijft bekeraspiraties koesteren. De verre uitwedstrijd (en nog wel doordeweeks) in de vorige ronde bij Den Dungen werd vrij gemakkelijk gewonnen: 2-4. Nu op naar de kwartfinale a.s. maandag, waar tegenstander SBC uit Son en Breugel wacht, met hopelijk weer net zoveel inzet, enthousiasme én een goed resultaat; want dat smaakte naar meer. Ook dit team kan alle support goed gebruiken op weg naar die halvefinale plaats. 2e paasdag om 12 uur moet ook jij er zijn!!

2e Paasdag 14:30 uur: RKSV Nuenen – Bladella
De Schippers’ mannen doen het ook uitstekend en zijn doorgedrongen tot de kwartfinale van de districtsbeker. Een unicum bij Bladella. Het vaandelteam gaat dus 2e Paasdag geschiedenis schrijven. Een 3e klasser tegen top Hoofdklasse B, Goliath tegen David, Nuenen tegen Bladella.
De formatie van Huub Vermeulen hoopt op een stunt. Bij winst mag volgend seizoen aan de voorronde van de ‘grote’ KNVB beker deelgenomen worden. De winnaar van Nuenen - Bladella treft in de halve finale de winnaar van Gestel - BVV Den Bosch.
De Bladella bus (tot de nok toe gevuld) vertrekt om 12:30 uur vanaf het sportpark. Alles met een blauwwit hart op naar Nuenen!!
 
KWART-FINALES district Zuid I  standaardteams
Zundert (2E)
Hoek (HKA)
Gestel (HKB)
Nuenen (HKB)
-  Vlissingen (HKB)
-  Oosterhout (3B)
-  BVV De Bosch (2F)
-  Bladella (3D)
15-apr
15-apr
15-apr
17-apr

Scheidsrechters
Belangrijke en vaak onmisbare personen om een wedstrijd in goede banen te leiden, zodat de liefhebber zijn wekelijks portie voetbalplezier kan verorberen. Voor de belanghebbende bekerwedstrijden van dit weekend werden niet de minste aangesteld. Voor Za3 tegen sc Elshout 2 heeft de KNVB een talentvolle jongeling opgeroepen: Roy Stroot uit Middelbeers. De 17 jarige scholier Roy zit op het Pius X college en is daar o.a. ook actief als presentator van Pius X TV. Afgelopen dinsdag stond er over hem nog een mooi artikel in het ED: ‘Scheidsrechterstalent uit Middelbeers gaat Makkelie achterna'
Tjeu van de Sande is de plaatselijk coryfee in het zwarte pak die is aangesteld voor MO13 - SBC.  Als ‘bijna-‘uitvinder van de spelregelquizzen behoeft hij geen nadere introductie.
Voor de kwartfinalepartij tussen hoofdklasser Nuenen en 3e klasser Bladella is Joost Bezemer uit Dordrecht aangesteld. Als jongeling heeft Bezemer in het verleden al een aantal wedstrijden van Bladella gefloten. Ondertussen staat hij wat trappen hoger in de arbitrage. Voor deze bekerwedstrijd krijgt hij neutrale assistentie van Stef Bogers en Geert van Kuijlenborg. 

 

 
www.bladella.nl
Vanaf 1 juni worden de corona maatregelen weer versoepeld. Voor jeugd t/m 18 jaar vervalt dan de anderhalve meter regel. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Ook de overige seniorenteams kunnen vanaf deze week weer trainen. Uiteraard op 1,5 meter en alleen op kunstgras! Lees verder »
 
www.bladella.nl
"Bestuur van Bladella doet géén verzoek om promotie bij KNVB." Voorzitter René Walen-berg: "Om misverstanden te voorkomen deel ik de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Tot zijn eigen verrassing kreeg de leider van JO15-5 de ‘Jac Lammers trofee’ van de jeugd-voorzitter in zijn handen gedrukt Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
31-01-2019 Lees verder »

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
05-03-2017 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-08-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12-04-2016 Lees verder »
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16-07-2015 Lees verder »