Nieuws

Vrijdag 28 april VrijwilligersBedankDag

29 maart 2017
www.bladella.nl
Niet minder dan 280 vrijwilligers hebben via mail een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor de VrijwilligersBedankDag!

Hen is gevraagd om vóór 10 april ‘verplicht’ te antwoorden. Op de eerste plaats of zij - eventueel met partner/kids (huisgenoten) -  wel of niet aan deze Bladella happening mee kunnen doen. En natuurlijk ook, aan welk onderdeel met hoeveel personen men wenst deel wil nemen.
Mocht er een vrijwilliger zijn die per mail geen persoonlijke uitnodiging heeft ontvangen graag even melden.
coördinatie: Will van der Heijden  06 - 23133998  of  vrijwilligerscommissie@bladella.nl

Het werven van nieuwe vrijwilligers krijgt binnen Bladella op dit moment grote aandacht. Dat is terecht én noodzaak om het serviceniveau aan onze leden hoog én betaalbaar te houden. Vrijwilligers vormen het hart van de club. Op die mensen met blauwwit bloed in hun aders moeten we heel zuinig zijn. Voor al die vrijwilligers, wordt op vrijdag 28 april daarom een grote ‘bedank dag’ georganiseerd.
 
Waarom vrijdag 28 april?
Dat is de vrijdag na Koningsdag. Werkend (en niet-werkend) Nederland is dan vrij, ook de scholen.
De zondag daarvoor (23 april) wordt op de Smagtenbocht Bladella - Reusel Sport uitgevochten. De tent staat er dan toch al….
 
Doel
Alle vrijwilligers, groot en klein, een gezellige dag aanbieden als een dank-je-wel voor de tijd die zij belangeloos aan de vereniging geven. Een nog sterkere binding kweken met Bladella en met andere vrijwilligers is ook een doel: mekaar in een ontspannen en feestelijke sfeer beter leren kennen én begrijpen. Deze eerste ‘bedank dag’ moet een grandioos succes worden zodat een nieuwe traditie kan ontstaan. Zeker na de tumultueuze periode die achter ons ligt - waar we als vereniging uiteindelijk sterker uit zijn gekomen - lijkt de behoefte om op een gezellige en informele wijze elkaar te ontmoeten nog nadrukkelijker aanwezig.
 
Het programma:

MIDDAGPROGRAMMA (ook de kids (= huisgenoten) kunnen meedoen) vanaf 14 uur
  • traditionele fietstocht
  • handboogschieten bij ONA
  • fitness / kennismaken bij buur ‘Training Unit’
  • jeu de boules
Voor de jongeren (maar ook volwassenen!) die ‘s middags toch liever een potje voetballen wordt bij voldoende belangstelling een onderling 4-tegen-4 voetbaltoernooitje (individueel) georganiseerd.

* BARBECUE vanaf 18 uur

* FEESTAVOND >18 jaar  (voor vrijwilliger met partner) vanaf 20 uur
   met optreden van ‘SHARP DRESSED MEN’

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven