Nieuws

We komen jou vragen: word vrijwilliger!!!

16 maart 2017
www.bladella.nl
De komende twee weekenden worden groepen leden en de ouders van jeugdleden aangesproken om vrijwilliger te worden.

Leden van de VCC (de VrijwilligersCoördinatieCommissie), goed herkenbaar in hun T-shirt, spreken je na de voetbalwedstrijd in de kantine aan om te vragen welke taak jij nu al doet of welke functie je hebt. Als dat nog niet het geval is kun je aangeven naar wel onderdeel van het vrijwilligersgebeuren jouw interesse uitgaat
 
Iedereen moet meedoen
Het bestuur van VV Bladella gaat ervan uit dat van alle leden en ouders van jeugdleden in principe medewerking kan worden gevraagd. De tijd dat enkele goedwillende leden de club draaiende hielden is echt voorbij. Iedereen heeft bij onze club daarvoor een verantwoordelijkheid en moet  daarop worden aangesproken. Vandaar deze actie.
 
Ook op de site
De commissie heeft een lijst van vacatures (de vraag) opgesteld waarvoor medewerkers worden gezocht. Die lijst ligt in het weekend ook in de kantine en is nu ook al te vinden op de site onder het kopje ’Vrijwilligers’. Daarbij zijn ook een aantal functieomschrijvingen te vinden die nauwkeurig aangeven wat er van medewerkers wordt verwacht. Wellicht is het een goed idee om daar eerst eens te kijken.
 
In ieder geval:
meld je bij de commissie en geef door voor welke vrijwilligersbijdrage ze jou kunnen vragen!!!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven