Nieuws

Max terug van niet weg geweest

25 februari 2017
www.bladella.nl
Max Jansen (24 jaar) speelt volgend seizoen weer voor Bladella. Dat blauwwit staat hem ook veel beter….!

‘Max Jansen van De Valk terug naar Bladella’ plaatste Pascal Snijders afgelopen vrijdag rond 13 uur op de website van het ED. Eindelijk in de krant ook eens een artikel van de afdeling ‘goed nieuws’. Binnen de kortste keren werd dat nieuws vele tientallen keren verder geappt en de facebooks in Bladel stroomden nu positief vol.
Tot leedwezen van de blauwwitte harten verruilde Max in de zomer van 2013 het blauwwit in voor het geelzwart van het ambitieuze De Valk. ''Ik heb het daar vier jaar erg naar m'n zin gehad. Bij De Valk kon ik op een mooi hoog niveau spelen, in de hoofdklasse en eerste klasse en werd er ook aanvoerder. Mede door blessures heb ik nu besloten terug te keren naar mijn oude vereniging. Bladella heeft een jonge ambitieuze groep, waar ik heel graag deel van uit wil maken.''
Max werd de laatste seizoenen nogal geplaagd met blessures. Regelmatig was hij op de Smagtenbocht bij onze fysiotherapeut Rob van Brakel in behandeling. Hij hunkert weer naar het wedstrijdveld en hoopt zeer binnenkort weer helemaal fit te zijn.

Max meldde zich als 6 jarig manneke in 1998 aan bij Bladella. Tien jaar later debuteerde hij al in het vaandelteam. Zijn avontuur aan de Leenderweg in Valkenswaard weerhield hem er niet van om bij Bladella actief te blijven. In die vier jaren bleef hij de Bladella jeugd begeleiden. Zo wist Max afgelopen seizoen, samen met Stijn Wouters, Niels Krekels en Jesper Soetens, met D1 voor Bladella geschiedenis te schrijven.  Hun team werd kampioenschap in de hoofdklasse en promoveerde daarmee naar de 3e divisie.
Max Jansen terug van niet weg geweest!

Bladella is nog niet klaar…. Er moeten er nog een paar meer over de streep getrokken worden. De Schippers’ mannen komen dan volgend seizoen ook sportief in de belangstelling te staan. Een mooie uitdaging!
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven