Nieuws

Prins Reijn van CV Dè Wend Nie

08 februari 2017
www.bladella.nl
In navolging van de Muggezifters met prins Maestro Aloyisio koos ook CV Dè Wend Nie voor een blauwwitte prins: Prins Reijn!!

De voetbalclub heeft sinds kort liefst twee prinsen in haar midden. Als 46ste prins der Muggenzifters werd begin januari Aloy Tenbült van het 10de al gepresenteerd. Enkele weken geleden, tijdens het Wendtelfist in Feesttempel Ambiani, kwam Dirk Reijnders van het vijfde tevoorschijn als de vierde prins van CV Dè Wend Nie daar nog eens bij.
 
Tot voor kort voetbalde Dirk - pas nog gehuldigd voor 25 jaar ‘trouw aan Bladella blauw’ - jarenlang in het vaandelteam. Chronische blessures noopte hem een stap terug te doen. Nu functioneert hij doorgaans als ‘wissel’ bij Bladella 5…. Bij onze vereniging is hij nu als vrijwilliger erg belangrijk! Behalve als kantinevrijwilliger heeft Dirk zitting in de VoetbalCommissie senioren én is hij actief in de commissie Sponsoring!
 
Dirk Reijnders zwaait tijdens carnaval als ‘Reijn van Bladel’ de scepter over half Bladel en Dalem. Hij wordt bijgestaan door Adjudant Joris van Raak alias ‘Adju-Docus’ en Hofnar Rob Milek alias ‘Pluisje’.
Prins Reijn van Bladel heeft als carnavalsmotto ‘De leste….., de beste!’

Noteer alvast in je agenda: 23 februari lèste donderdag!
Prins Reijn met zijn gevolg zijn er in ieder geval bij om de nieuwe Bladella prins te bezingen!

 
Alvast een plezierig carnaval gewenst!

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven