Nieuws

Vacature: coördinator scheidsrechters (senioren)

30 januari 2017
www.bladella.nl
Bladella is op zoek naar een vrijwilliger die voor senioren-wedstrijden de coördinatie van de clubscheidsrechters ter hand wil nemen. Hij (of zij) geeft leiding aan een groep ervaren Bladella-scheidsrechters.

Werkzaamheden
Deze coördinator ziet toe op de kwaliteit van de scheidsrechters bij Bladella en heeft daarom met hen regelmatig, individueel en als groep, overleg. Hij zorgt ook tijdig voor een passende verdeling van de wedstrijden van zondag onder de leden van de groep. De werkzaamheden staan onder supervisie van het bestuurslid seniorenzaken.
 
Competenties
We zoeken personen die affiniteit hebben met het voetbalgebeuren en mogelijkerwijze ook met de functioneren als scheidsrechter. Coaching capaciteiten, het aangaan van individuele gesprekken en sociaal functioneren zijn een must. Voor goede communicatie is bekendheid met de Bladella-site en de Bladella-app vanzelfsprekend.

Indicatie tijdsbesteding
We zoeken een vrijwilliger die vooraf de planning verzorgt. Op zondag is zijn aanwezigheid nodig voor bijsturing, observatie en gesprekken.
 
Doen!!
Meer informatie kun je krijgen bij het bestuurslid senioren, Erwin van de Sande, op telefoonnummer 06-46805068. Sollicitaties kun je mailen naar het mailadres van de VrijwilligersCoördiatieCommissie (VCC) vrijwilligerscommissie@bladella.nl

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven