Nieuws

In memoriam Hans Vermeulen

21 januari 2017
www.bladella.nl
Donderdagmorgen is Hans Vermeulen (19-08-1957) overleden. Hans was een zeer gewaardeerd lid en sponsor van v.v. Bladella.

Als oud Brabantia 1 speler kwam Hans eind jaren tachtig met zijn gezin vanuit Eindhoven in Bladel wonen. De snelle rechtsbuiten werd lid van Bladella. Blessureleed was er de oorzaak van dat hij slechts een enkel seizoen zijn voetbalkunsten in het blauwwitte shirt kon tonen.
 
Bladella was zijn club geworden want hij werd een trouw bezoeker van het vaandelteam. Voor hand- & spandiensten hoefde de vereniging nooit tevergeefs bij hem en bij zijn bedrijf Vermeulen Metaalindustrie aan te kloppen.
 
Hans heeft ook een vooraanstaande rol gespeeld bij de opzet van het voetbal voor mensen met een beperking dat in 2007 bij Bladella werd opgestart. Als kartrekker, sponsor en begeleider maakte hij met zijn kenmerkende passie het G-voetbal tot een verrijking voor de vereniging.
 
Het was een grote klap toen in 2012 bij Hans alvleesklierkanker werd geconstateerd. Met bewonderingswaardige kracht ging hij de strijd aan tegen zijn ziekte. Alsof er niets aan de hand was vond hij de kracht om na zware behandelingen het leven gewoon door te laten gaan. Helaas bleek deze strijd uiteindelijk toch niet te winnen.
 
Hans mocht slechts 59 jaar oud worden. Hij laat zijn vrouw Carla en drie dochters met hun partners en twee kleindochters achter. Bladella is zeer erkentelijk voor de inzet van Hans voor de vereniging en wenst de familie en vrienden veel sterkte bij het dragen van dit verlies. 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven