Nieuws

Start voorjaarscompetitie week uitgesteld

19 januari 2017
www.bladella.nl
Het voelt nog heel anders, maar morgen, zaterdag de 21e zou al weer begonnen worden met de voorjaarscompetitie…!
 

Met de komende nachten blijvend wat graden vorst en overdag in het zonnetje enkele graadjes boven nul gaat de jongere jeugd al weer de wei in. Al zal het voorlopig alleen nog maar op kunstgras door gaan. Althans dat was de bedoeling. De KNVB heeft namelijk de wedstrijden uit de B categorie voor deze zaterdag afgelast.
 
Nieuw teams
Om een nieuwe groep te kunnen laten starten zijn in de Onder 13 jeugd wat noodzakelijke verschuivingen gedaan. Daarmee werd ruimte en bemensing gecreëerd waardoor Onder 13-6 geboren werd. Vroeger zouden we dat D6 genoemd hebben. Door aanwas bij de jongste jeugd moest de KNVB ook voor het nieuwe Onder 9-8 een competitie zoeken.
 
Selectie
De pretoogjes verhalen over het supergeslaagd selectieweekend in Newcastle moeten de teambuilding uitwerking gaan tonen in de komende weken al. De topper volgende week tegen de Boys uit Best werpt al stevig haar schaduw vooruit. Benieuwd welke voorbereiding de beste gedijt: voetvolley in de Spaanse zon of in guur weer warm worden van Engels voetbal. Met mascotte Tom van Heukelom op de bank gaat volgende week in Best beslist worden  of de Schippers Boys voorlopig nog een woord (of woordje) mee kunnen blijven spreken. Ook de a.s. bekerpartij leeft bij de blauwwitten. De uitgestelde loting staat nu gepland op zaterdag 4 februari na afloop van de zaterdag hoofdklasse wedstrijd Hoek - Swift. In het weekend na carnaval wordt die 1/8ste finale bekerstrijd gespeeld.
 
Hilvaria en Heeze
In de vrieskou werd dinsdagavond met 3-3 gelijkgespeeld tegen Hilvaria dat het in de Tilburgse 3e klasse moeilijk heeft. Zaterdagavond om 18 uur komt op de Smagtenbocht het sterke Heeze sparren. De formatie van coach Noud van Buul hangt met 21 uit 13 aan de staart van de kopgroep. Een puntje achter EFC en twee achter RPC en Oers geven nog voldoende kansen op een prijsje in die 2e klasse.
 
Casteren
Ons kunstgras is met deze weersomstandigheden weer erg in trek. Vorige week zou zelfs Reusel Sport op het kunstgras van Bladella geoefend hebben tegen Hapert. Vanwege sneeuw op het veld kon dat niet doorgaan. Overigens onze geelzwarte vrienden halen zondag aan de Aalsterweg in tegen de amateurs van Eindhoven; een belangrijke pot! Ook oud Bladella trainer Toontje Smulders met zijn Casteren komt zondagmiddag op ons kunstgras oefenen tegen 4e klasser Maarheeze. De andere geplande oefenpot zondagmiddag om 12 uur - Bladella 2 tegen de reserves van Heeze - gaat niet door. Op sportpark Het Lambrek kon geen representatief team samengesteld worden.
 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven