Nieuws

KBO introduceert Walking Football bij Bladella

15 januari 2017
www.bladella.nl
Walking Football elke vrijdag middag op het kunstgras van De Smagtenbocht..? Dat staat bij Bladella te gebeuren bij voldoende animo.

Bewegen is goed voor iedereen, ook als je 50plus bent. Voor mannen (maar ook voor vrouwen) kan men genieten van het nieuwe voetbalspel. Deze nieuwe tak van voetbal voor niet-jongeren wordt gespeeld op een klein veldje. Het gaat puur om het balspel en om het in beweging zijn. Niet rennen, geen slidings, lichamelijk contact is verboden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Voetballen dus in wandeltempo…!
 
Vrijdag 27 januari
Deze nieuwe voetbalvorm gaat op initiatief van KBO Bladel ook bij Bladella opgestart worden. Bladella zal zorgen voor de faciliteiten.  Op vrijdag 27 januari kan er kennis gemaakt worden via een clinic, die gegeven wordt door Laurens van der Heijden, initiatiefnemer in Vessem.
 
Meedoen?
Kom dan die vrijdagmiddag naar het sportpark. De koffie staat om 13 uur klaar en na wat uitleg kan er meteen gespeeld worden. Na afloop wordt de ‘wedstrijd’ uiteraard geëvalueerd, tijdens de zogenaamde derde helft. Senioren uit Bladel en omgeving die interesse hebben kunnen vrijblijvend een paar keer mee komen doen.
 
Om een idee te krijgen hoeveel personen er belangstelling hebben, ook vrouwen zijn van harte welkom, is aanmelden gewenst: KBO Bladel Gerrie Reinders, gerriejohn@upcmail.nl.

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven