Nieuws

Prins Maestro Aloysio

09 januari 2017
www.bladella.nl
En weer hebben de Muggezifters gekozen voor een blauwwitte Prins: Aloy Tenbült, 46ste prins van de Muggezifters.

In Den Herd werd het zondagmiddag een zoektocht in de tijd, langs klassiek spelletjesprogramma’s en met een prominente afvaardiging van wielerclub Het Snelle Wiel, maar toen bleek het uiteindelijk toch weer een Bladella -man die door de carnavalsvereniging De Muggezifters op het schild werd gehesen.
 
Wij kennen Aloy Tenbült (47 jaar) als een zeer gewaardeerd lid bij de voetbalclub en voetbaldier in de goede zin van het woord bij Bladella 10. Vele jaren was hij een zeer geziene jeugdleider. Daarnaast is hij nog bij vele andere Bladelse verenigingen actief. Niet verwonderlijk dus dat de vraag van de voorzitter van de Muggen – Ben je vrij? Wil je meedoen? ook bij hem terecht kwam. Aloy liet de kans niet voorbij gaan. De Muggen hoeven geen spijt te hebben van deze keuze. Als Aloy Tenbült ergens voor gaat dan gaat hij er ook voor!! Een terechte keuze dus.

Samen met zijn vrouw Helga en hun twee kinderen Eline en Kevin stonden ze trots op het podium van Den Herd en ontvingen na de plichtplegingen bij de receptie de felicitaties van veel vrienden en vriendinnen. Wij van Bladella sluiten ons daarbij graag aan.

Als ge in ut lève un bietje meer gèft dan nèmt,

Waait er altè unne positieve Blaalse wend

Bekijk hier zijn proclamatie en foto's van de prinsverkiezing

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven