Nieuws

Nieuwjaarsreceptie!

06 januari 2017
www.bladella.nl
Bladella nodigt voor vanavond alle leden, vrijwilligers, sponsoren en supporters uit om een toast uit te brengen voor en met elkaar op een goed, gezond en respectvol 2017.

Bladella’s traditionele Nieuwjaarsreceptie is vanavond, vrijdag 6 januari. Deze informele Nieuwjaarsontmoeting begint om 20 uur in Bladella’s huiskamer op het sportpark.
 
Voorzitter René Walenberg zal in zijn speech een kleine blik terugwerpen en vooruitkijken naar wat de toekomst voor de voetbalvereniging in petto heeft. Uiteraard wordt ook de uitslag van de Nieuwjaarsloterij 2017 bekend gemaakt.
 
Een ander vast onderdeel van zo’n warme Nieuwjaarsbijeenkomst is de huldiging van clubjubilarissen. Voor ‘zoveel jaar trouw aan Bladella blauw’ worden een aantal leden in de bloemen gezet. Liefst 22 leden komen voor die huldiging deze keer in aanmerking. Met ieders aanhang daarbij wordt dat vanavond in ieder geval ‘volle bak’. Ongetwijfeld gaat daarbij de ambiance weer tot grote hoogte stijgen..!
 
Ook jij bent van harte welkom!
 
25 jaar
Johan van Spreuwel
Piet van Spreuwel
Stijn Heusschen
Joris Heusschen
Luuk van Beers
Jos Merckx
Gerrit Tenbült
Roy Tenbült
Cees Schilders
Guust Wijnen
Dirk Reijnders
40 jaar
Jac van der Aa
Wil van Sambeeck
Cees van Limpt
Marcel Bontjer
Kees Kokx
Piet Tielemans
Jos Seuntiëns



 
   
50 jaar
Hennie Bot
Cees Coolen
 
70 jaar
Leo van Beers
 
60 jaar
Piet van Hoof
 



 

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven