Nieuws

Weer een spannend weekend!

08 december 2016
www.bladella.nl
O13-4 heeft nog puntje nodig voor kampioenschap! Gaan de Schippers' mannen met 23 punten de winterstop in...?!

O19-3 en O15-3 kampioen
Eerder had O9-5 de kampioensvlag al uit kunnen hangen. Afgelopen zaterdag kwamen daar nog eens O19-3 en O15-3 bij. Ons ‘A3’ won haar voorlaatste partij gemakkelijk met 1-5 bij Hoogeloon. Zaterdag spelen zij hun laatste pot (thuis om 13 uur) als huldigingwedstrijd tegen de bijna rode lantaarndrager EFC. Het enigste smetje wat de mannen van Hans, Alex,Karel en Harrie in deze ‘halve’ competitie opliepen was het verlies tegen naaste concurrent Bergeijk. Alle overige partijen (8) werden in winst omgezet en dat leverde 24 punten op en een doelsaldo van 46-8. Daar komt zaterdag dus nog wat bij....!
Ook ons ‘C3’ was oppermachtig in haar competitie. De mannen van Pieter van Heeswijk en trainer Cees van Hintum leden alleen puntverlies in Nuenen (3-3). Hun totaal kwam uit op 31 punten (uit 11) en een saldo van 57-10. Met de spannende kampioenswedstrijd afgelopen zaterdag tegen Oers (3-2) werd hun najaarsreeks met een waardig kampioenschap afgesloten. Ook in de beker gaat voor dit team voor de wind - er komen nog meer mooie tijden aan..!
 
O13-4 nog een puntje...
‘D4’ kan zaterdag de kroon op hun werk zetten. Het is nog wel even spannend hoor... Voor hun laatste wedstrijd trekken zij naar het hol van de leeuw: Dommelen. Op ’t Heike komen de mannen van Ard en Peter met vlagger Harold plus hulptrainers Arie en Richard om10 uur tegenover hun grootste belager te staan. Dommelen, met nog een wedstrijd in te halen, kan nog op gelijke hoogte komen als Bladella daar verliest.... Het doelsaldo van het andere blauwwit is iets beter: 34-13 om 34-9. Een gelijkspel is voldoende, dus niet verliezen enne... kampioen worden door in de laatste pot te winnen van zo’n sterke tegenstander is het mooiste wat er is, toch...?! veel succes!!
 
Zondag: Sparta’25!
Bouke Maas van ‘onder 11-2’ vindt het maar spannend! Het geluk moet zondag met de Schippers’ mannen zijn en daarvoor neemt Bouke plaats op de Bladella bank. Na een reis van ruim 45 kilometer navigeert de bus met het Beek en Donkse gezelschap tegen 13:15 uur de parkeerplaats van de Smagtenbocht op. De voormalige tweedeklasser komt op bezoek om tegen 17 uur drie punten mee de bus in naar huis te nemen. Dat wordt weer een spannende pot want de Spartanen zitten op de wip voor aansluiting naar de top van het klassement. Slechts twee puntjes onder Bladella...

 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven